«Όταν επιστρέψουμε δεν θα...» - Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της

Το ευτράπελο με τον αρχισυντάκτη της

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Όταν επιστρέψουμε δεν θα...» - Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της

Κάθε φορά, όλο και πιο ιδιαίτερο είναι το ξεκίνημα της απογευματινής ψυχαγωγικής εκπομπής, "Ελένη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Αφού η οικοδέσποινα, Ελένη Μενεγάκη, αποφασίζει να μας εκπλήσσει με τις επιλογές της, τόσο τις στυλιστικές (δείτε εδώ το υπέρλαμπρο κόκκινο φόρεμα, που επέλεξε πρόσφατα), όσο και με τα λόγια, που επιλέγει να καλωσορίσει τους τηλεθεατές της.

Φαίνεται, πως ο ερχομός των εορτών είναι κάτι, που την έχει επηρεάσει, αλλά της έχει ανεβάσει και τη διάθεση. Το τηλεοπτικό της σπίτι είναι εδώ και αρκετές εβδομάδες στολισμένο ενισχύοντας τη χαρά, που νιώθει (δείτε εδώ το στολισμένο πλατό της εκπομπής "Ελένη"). Έτσι και πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα δε δίστασε να μπει στο πλατό τραγουδώντας και χορεύοντας στις μουσικές των επιτυχιών του Γιάννη Πλούταρχου (δείτε εδώ τι έγινε).

Έτσι, λοιπόν και η σημερινή ημέρα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αφού η έναρξη της εκπομπής της άρχισε με ευχές, αλλά και ανακοινώσεις για την επιστροφή της μετά τη νέα χρονιά, κάτι που μας άφησε έκπληκτους.

Η ανακοίνωση για την εκπομπή της Ελένης Μεναγάκη και τις αλλαγές με τη νέα χρονιά

«Καλησπέρα, φίλες και φίλοι μας, που μας παρακολουθείτε από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Χρόνια πολλά! Είναι αυτό που λέμε οδηγούμαστε στην καρδιά των εορτών. Αυτή την Παρασκευή. Μάλλον αυτή η εβδομάδα είναι, ότι προλάβαμε να ζήσουμε στο υπέροχο στολισμένο μας πλατό, γιατί θα κλείσουμε και θα επιστρέψουμε, έτσι όπως ήταν πριν.

Τα σπίτια μας θα τα ευχαριστηθούμε μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, που είναι του Άγιου Ιωάννη, αλλά στο στούντιο μας θα έχουμε ξεστολίσει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που δούλεψαν για αυτό το υπέροχο παλτό», σημείωσε η αγαπημένη παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.

Το ευτράπελο με τον αρχισυντάκτη της

«Δε σου έχω πει μετά από 30 χρόνια, να μην πλησιάζεις τόσο πολύ στο μικρόφωνο; Θα με ξεκουφάνεις καμιά ώρα! Αχ Παναγία μου!», είπε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ μίλαγε για το στολισμένο πλατό της, φανερά προβληματισμένη.