Τα "έσπαγε" όσο η Βανδή τραγουδούσε στη σκηνή - Ο "καυτός" χορός της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Γιώργο Αρσενάκο

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τα

Το βράδυ της Τρίτης 12/12 πραγματοποιήθηκε το Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ρυθμό» του Ρυθμού 94,9 και μία από τις πιο λαμπερές καλεσμένες ήταν και η Δέσποινα Βανδή (η οποία ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή). Η ίδια, ωστόσο, δεν έφτασε μόνη της, αφού στο πλευρό της είχε την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Η νεαρή επέστρεψε από το Λονδίνο όπου σπουδάζει για να θαυμάσει την μητέρα της, αλλά και για να σταθεί δίπλα στον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος σήμερα, Τετάρτη 13/12 έχει τα εγκαίνια του νέου του επιχειρηματικού project.

Ο "καυτός" χορός της Μελίνας Νικολαΐδη δίπλα στη Δέσποινα Βανδή

Ο φακός της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, λοιπόν, εντόπισε την 19χρονη να χορεύει μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο ένα "καυτό" τσιφτετέλι την ώρα που η μαμά της ερμήνευσε το κομμάτι της "Ανάβεις φωτιές". Όλοι δίπλα της παραμιλούσαν!

Το φοιτητικό σπίτι της στο Λονδίνο

Η Μελίνα Νικολαΐδη πήρε την απόφαση, αφού τελείωσε το σχολείο να φύγει από την Ελλάδα για να σπουδάσει στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, εκεί, που έχει νοικιάσει το σπίτι, που περνάει πολύ χρόνο από την ημέρα της.

Να θυμίσουμε εδώ, πως πέρυσι η Μελίνα Νικολαΐδη έμενε σε φοιτητική εστία, ωστόσο φέτος αποφάσισε να νοικιάσει ένα δικό της σπίτι (δείτε εδώ), στο οποίο, όπως και να έχει η ζωή της θα είναι πολύ πιο εύκολή.

Την Δευτέρα (13/11) η φοιτήτρια έκανε μία νέα ανάρτηση μέσα από το σπίτι της και συγκεκριμένα από τον χώρο της κουζίνας, που έχει ενιαίο σαλόνι. Όπως βλέπουμε το σπίτι έχει γήινους τόνους, λευκούς τοίχους, μπλε καναπέ, ένα βάζο με λουλούδια και γκρι χαλί.

Μελίνα Νικολαΐδου - κουζίνα