«Θέλετε διακαώς να με δείτε με μαγιό στις λάσπες, άυπνη και άφαγη;» - Η Έλενα Κώνστα απαντά για τη συμμετοχή της στο Survivor

«Δεν είναι το καλύτερό μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Θέλετε διακαώς να με δείτε με μαγιό στις λάσπες, άυπνη και άφαγη;» - Η Έλενα Κώνστα απαντά για τη συμμετοχή της στο Survivor

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού έκανε το πρωί της Τετάρτης 13/12, η Έλενα Κώνστα. Η ραδιοφωνική παραγωγός προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με την πρόταση που δέχτηκε για να συμμετάσχει στο φετινό Survivor.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, πρόταση έχει δεχτεί και η Μαρία Αντωνά, ωστόσο για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, έθεσε στην Acun Media, έναν απαράβατο όρο (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός).

Οι δηλώσεις της Ντίνας Κώνστα για τη συμμετοχή το Survivor

«Όντως μου έχει γίνει πρόταση, όντως έχω πει όχι. Δεν ξέρω τι θα με κάνει να αλλάξω γνώμη αυτή τη χρονιά. Θέλετε διακαώς να με δείτε με μαγιό στις λάσπες, άυπνη και άφαγη; Δεν είναι το καλύτερό μου. Δεν θεωρώ ότι για όλα υπάρχει μια τιμή. Έχω πει ότι ούτε για 300 χιλιάδες δεν θα πήγαινα και έπεσαν να με φάνε» είπε αρχικά.

Η ραδιοφωνική παραγωγός πρόσθεσε ότι θα προτιμούσε ο Στάθης Σχίζας να μην πάει φέτος γιατί θα συνεργαστούν ενώ ανέφερε ότι θα της άρεσε να δει τη Μαρία Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη στο ριάλιτι.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Αυτός ο ηθοποιός είναι οριστικό πως μπαίνει στο Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr ένα από τα πολλά πρόσωπα που πέρασαν από τα γραφεία της εταιρίας παραγωγής και έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες είναι ο Αλέξης Παππάς! Ο ηθοποιός όπως φαίνεται θέλει να "καθαρίσει" το όνομα του από όσα είχε κατηγορηθεί στον 4ο κύκλο.

Survivor 2024 Αλέξης Παππάς

Μάλιστα, όπως γνωρίζουμε είναι και από τους πιο ακριβοπληρωμένους! Μπορεί ο Ατζούν φέτος να έριξε λίγο το κασέ του, ωστόσο, κατάφερε να του αποσπάσει τα περισσότερα χρήματα. Άλλωστε σίγουρα οι εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσει και τα αιχμηρά του λόγια θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Εκτός ωστόσο του Αλέξη Παππά, της Κατερίνας Δαλάκακαι ακόμη μιας αθλήτριας πολύ γνωστής, που πλέον θεωρούνται σίγουροι, ακόμη ένα πρόσωπο που έχουμε ακούσει πως μπαίνει στο Suvivor 24 είναι ο... (κρατηθείτε)... Τζέιμς Καφετζής!

Ο Τζέιμς είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που έχει περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης και από περασμένους κύκλους το κοινό ζητούσε να μπει στο παιχνίδι! Λέτε τελικά να τον πείσει ο Ατζούν;