«Δεν ξέρεις ότι έχουμε εκπομπή; Γιατί δεν βάζεις τηλεόραση να μας δεις;» - Αμήχανη η αντίδραση του Σοϊλέδη στο τηλεφώνημα της Σκορδά στον αέρα του Fay's Time

«Μπορείς να με πάρεις μετά; Συγγνώμη...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Έντονες ήταν οι συζητήσεις στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το μεσημέρι της Τρίτης 12/12 σχετικά με το Survivor 2024 το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές της νέας χρονιάς. Πολλά είναι τα πρόσωπα τα οποία συζητούν για να αποκτήσουν μία θέση, ενώ αρκετοί διάσημοι έχουν κλείσει ήδη την συμφωνία τους (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός θα πετάξει σε λίγες μέρες για Άγιο Δομίνικο).

Ένας από αυτούς φέρεται πως είναι και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος συμμετείχε στον 5ο κύκλο του ριάλιτι και έφτασε μέχρι τον τελικό, απέναντι από τον Στάθη Σχίζα. Με αφορμή, λοιπόν, μία κλήση που έκανε ο ίδιος στον Λάμπρο Κωνσταντάρα την ώρα που βρισκόταν στον αέρα η εκπομπή, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να καλέσει μόνη της τον ποδοσφαιριστή στο τηλέφωνο και να τον ρωτήσει ευθέως.

Αμηχανία με την απάντηση του Άρη Σοϊλέδη στο τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά

  • Φαίη Σκορδά: Σε έχω στον αέρα, δεν ξέρεις ότι έχουμε εκπομπή; Γιατί δεν βάζεις τηλεόραση να μας δεις;
  • Άρης Σοϊλέδης: Μπορείς να με πάρεις μετά; Συγγνώμη, κάνω προπόνηση και δεν έχει τηλεόραση στο padel.
  • Φαίη Σκορδά: Να βάλεις στο κινητό να μας δεις. Κάνεις προπόνηση γιατί θα πας στο Survivor;
  • Άρης Σοϊλέδης: Έχει στο Survivor padel;

Θα πάει τελικά;

Σύμφωνα από την άλλη με την εκπομπή Ακόμα δεν είδε τίποτα, δυο πρόσωπα ήδη "κλείδωσαν" για Survivor! Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα που θα μπει για 4η σεζόν, αλλά και για τον Άρη Σοϊλέδη που θα μπει για δεύτερη φορά.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως ο Άρης δεν είχε συμμετάσχει στο Survivor All Star καθώς δεν του είχε γίνει πρόταση εξαιτίας του σάλου που είχε σημειωθεί στον αρχικό κύκλο του συμμετείχε.

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο, όπως όλα δείχνουν παρά τις συζητήσεις που έκανε, δεν θα μπει στο παιχνίδι. Άλλωστε έχει κάνει συζητήσεις για να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή.

Ένας ακόμη παίκτης που η παραγωγή θέλει να πάει στον Άγιο Δομίνικο είναι και ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος να θυμίσουμε πως είχε αποχωρήσει μόνος του από το All Star.