Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια παντρεύεται τραγουδιστή reality - Όλες οι λεπτομέρειες!

Οι πρόβες ρομαντικού νυφικού και πού γίνεται ο γάμος!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency/Πέτρος Νικολαρέας
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency/Πέτρος Νικολαρέας

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής δημοσίευσε φωτογραφίες από το bachelorette πάρτι με τις φίλες της, που το διοργάνωσαν εκείνες κάνοντάς της έκπληξη και το youweekly.gr στη συνέχεια αποκαλύπτει τις αποκλειστικές λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος Γιώτα Τσιμπρικίδου βρήκε τον... άγγελό της και τον παντρεύεται δυο μέρες μετά τα Χριστούγεννα. Πιο συγκεκριμένα στις 27 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο κτήμα Λάας στην Παιανία, η γοητευτική Γιώτα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ενώπιον Θεού και ανθρώπων με τον αγαπημένο της τραγουδιστή Άγγελο Αδριανό.

Ποιος είναι ο αγαπημένος της


Ο Άγγελος Αδριανός έκανε γνωστή την παρουσία του στο τηλεοπτικό κοινό το 2006, στο reality τραγουδιού «Dream Show», όπου διαγωνιζόταν μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Δήμο Αναστασιάδη και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες που τότε έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση. Κατάγεται από το Άργος και ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με την μουσική.

Έχει σπουδάσει πιάνο, κιθάρα και θεωρητικά στο Δημοτικό ωδείο Άργους και στην συνέχεια Βυζαντινή και παραδοσιακή μουσική. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο στο τμήμα μουσικής επιστήμης και τέχνης, τραγουδώντας παράλληλα και παίζοντας πιάνο και κιθάρα σε μουσικές σκηνές και ρεμπετάδικα στην Θεσσαλονίκη, το Άργος και το Ναύπλιο και στη συνέχεια συνεργάστηκε με πολλά σημαντικά ονόματα της μουσικής σκηνής.

Με την μέλλουσα γυναίκα του γνωρίστηκαν μέσα από μια επαγγελματική συνεργασία πριν από 6 χρόνια και ερωτεύτηκαν σχεδόν αμέσως. Αν και κρατάνε χαμηλό προφίλ στην σχέση τους παρόλα αυτά ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!

Ο έρωτας και η πρόταση γάμου

Γιώτα Τσιμπρικίδου Άγγελος Αδριανός
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency/Πέτρος Νικολαρέας

Ένα χρόνο πριν ο Άγγελος Αδριανός έκανε πρόταση – έκπληξη γάμου στο κορίτσι του μετά από μια βραδινή τους έξοδο σε ένα εστιατόριο. Όταν γύρισαν στο σπίτι, εκείνος σαν γνήσιος τζέντλεμαν γονάτισε μπροστά της και της έκανε δώρο το δαχτυλίδι ζητώντας της να παντρευτούν. Ο ίδιος παλαιότερα σε συνέντευξή του έχει πει: “Ξετρελάθηκε η αλήθεια είναι! Ήταν και η μαμά της εκεί. Τη θυμάμαι τόσο έντονα να σηκώνεται πάνω και να λέει “μαμαααααά έχω δαχτυλίδι”

Εντατικές πρόβες του ρομαντικού νυφικού!

Η βελούδινη φωνή της ακούγεται σε όλα τα τρέιλερ του STAR τα τελευταία χρόνια, παραγωγός του Ρυθμού 94.9, δημιουργός του Art Podcast και παρουσιάστρια των live event «Πέφτει η νύχτα με Ρυθμό» Γιώτα Τσιμπρικίδου βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες σε πυρετό, όχι μόνο επαγγελματικών προετοιμασιών για νέα δημιουργικά σχέδια αλλά και συνεχόμενων προβών του ρομαντικού νυφικού της που το επιμελείται η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη.

Η Γιώτα έχει αναφερθεί μεταξύ άλλων μάλιστα πολλές φορές στο παρελθόν για την αγάπη που έχει στα παιδιά και έχει μιλήσει για την κατάψυξη ωαρίων που έχει κάνει η ίδια. «Το κάθε ζευγάρι θα κάνει αυτό που θέλει και αν το θέλει για να γίνουν γονείς. Ήταν συνειδητή επιλογή να κάνω κατάψυξη ωαρίων, έγινε μετά από έναν χωρισμό και όχι δεν το μετανιώνω, αλλά επιβραβεύω τον εαυτό μου», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Πρωινό Μας»