Γοητευτικός ψηλός & ψυχολόγος - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς (δείτε τα νέα επεισόδια της εβδομάδας) και πλέον είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς στην ελληνική τηλεόραση. Βέβαια, δεν διανύει μια επιτυχημένη περίοδο μόνο στα επαγγελματικά της αλλά και στην προσωπική της ζωή. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο της παιδάκι.

Λίγο μετά την επισημοποίηση της σχέσης της με τον σύντροφό της περνώντας δαχτυλίδια, με τον αγαπημένο της περιμένουν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους.

Ποιος είναι όμως ο σύντροφος της Αντιγόνης Κουλουκάκου;

Με τον σύντροφό της, Νίκο, η Αντιγόνη Κουλουκάκου μετρά πολλά χρόνια σχέσης και μάλιστα η πρόταση γάμου έγινε Χριστούγεννα. Βέβαια, ακόμα και πριν την πρόταση όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια ζούσαν πάλι σαν παντρεμένοι...

«Ανοίγαμε τα δώρα τα Χριστούγεννα και ανάμεσα στα δώρα βλέπω ένα κουτάκι, εγώ νόμιζα ότι θα είναι κάποιο κόσμημα αλλά τελικά ήταν δύο βέρες. Πήραμε ένα βυζαντινό δαχτυλίδι, το προσαρμόσαμε σε εμάς και το κάναμε βέρες. Η πρόταση γάμου, εχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Έχω και μονόπετρο, είναι πάλι ένα βυζαντινό δαχτυλίδι με μία πέρλα. Το έχω δύο χρόνια. Αυτές τώρα είναι οι βέρες, με τις οποίες θα παντρευτούμε όταν με το καλό το αποφασίσουμε να πάμε επισήμως στην εκκλησία. Είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει κάτι», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της στο Στούντιο 4.

Όπως έχει γίνει κυκλοφορήσει σε sites και social media, ο σύντροφός της είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα και εργάζεται στην πολεμική αεροπορία.

Δεν είναι λίγες οι φορές επίσης που έχει δημοσιεύσει διάφορες κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αντιγόνη Κουλουκάκου σύντροφος