«Σ' αγαπάω κοριτσάρα μου!» - Το φιλί του Αντώνη Κανάκη στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα και οι τρυφερές ευχές στην κόρη του, Ευγενία

«Είναι και ο άλλος μούργος, ο Τζονάρας...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σ' αγαπάω κοριτσάρα μου!» - Το φιλί του Αντώνη Κανάκη στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα και οι τρυφερές ευχές στην κόρη του, Ευγενία

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή (7/12) για την οικογένεια του Αντώνη Κανάκη, καθώς η κόρη του, Ευγενία, έχει τα γενέθλιά της και πέρα από τους εορτασμούς στο σπίτι τους, ο παρουσιαστής θέλησε να το γιορτάσει και με τους συναδέλφους, αλλά και το αγαπημένο του κοινό.

Έτσι, βγήκε στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και ευχήθηκε στην αγαπημένη του κόρη, της έστειλε την αγάπη του, μαζί με ένα μεγάλο φιλί, ενώ έκανε και την αναφορά του στον γιο του, ο οποίος σίγουρα τον παρακολουθούσε.

Οι τρυφερές ευχές του Αντώνη Κανάκη για τα γενέθλια της κόρης του στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα

«Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσουμε με κάτι προσωπικό γιατί σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια καθόμουν σε αυτήν εδώ την καρέκλα, φορούσα ένα ροζ πουκάμισο, είχα ένα χαμόγελο το οποίο πρέπει να είχε περάσει τα αυτιά μου σαν χάχας και αν έχει φτάσει εδώ πίσω και έπαιζα κάθε τρεις και λίγο αυτό εδώ το τραγούδι. Γιατί σαν σήμερα, πριν από επτά χρόνια, γεννήθηκε το κοριτσάκι μου που αυτή τη στιγμή είναι στο σπίτι της, το δικό μας δηλαδή, και παρακολουθεί και θέλω να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά! Σ’ αγαπάω κοριτσάρα μου! Σε λατρεύω ως εκεί που δεν υπάρχει. Ξέρεις εσύ... Το πιο καλό, το πιο έξυπνο, το όμορφο κορίτσι! Εντάξει, σταματάω… Σταματάω… Χρόνια πολλά, Ευγενία μου! Σε λατρεύω! Είναι και ο άλλος μούργος, ο Τζονάρας, τώρα εκεί κάπου και βλέπει», είπε χαρακτηριστικά ο περήφανος μπαμπάς και έστειλε ένα φιλί στην κάμερα.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που κρύβει την οικογένειά του

Αντώνης Κανάκης ευχές στην κόρη

«Δίνω τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου κι ας μην...»

Σε ζωντανή σύνδεση βγήκε ο Αντώνης Κανάκης την Παρασκευή 10/11 στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και μίλησε για την ραδιοφωνική εκπομπή που ίδρυσε για παιδιά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για το βιβλίο που έγραψε λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα του (δείτε εδώ τι δουλειά έκανε).

Ο παρουσιαστής, μάλιστα, συγκίνησε με τα λόγια του για εκείνον, αλλά και τα παιδιά του, εξηγώντας πως θα έκανε τα πάντα εάν είχε την ευκαιρία να δει τα μωρά του να αγκαλιάζονται και να συναντούν τον παππού τους, ακόμη κι αν εκείνος δεν μπορούσε.

«Ήταν ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να την παλέψω εκείνες τις ημέρες. Πήγαινα κάθε βράδυ στον υπολογιστή και έγραφα όλα αυτά που βίωνα, αλλιώς δεν θα την πάλευα. Νομίζω ότι με καταλαβαίνετε. Για πάρα πολλούς ανθρώπους η συγγραφή είναι διέξοδος, όλα αυτά που έχω μέσα μου να βγουν με κάποιον τρόπο. Όλο αυτό που έγραψα ήταν ο τρόπος μου για να αντέξω όλες εκείνες τις ημέρες. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να τις είχα αντέξει», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Εγώ τον μπαμπά μου τον λάτρευα. Μακάρι να μπορούσα να γίνω το 1/100 του μπαμπά που ήταν και κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ. Βγαίνει και αβίαστα. Ο θάνατος και η ζωή ο μόνος τρόπος για να τα αντιληφθείς είναι να τα βιώσεις.

Με δυσκολεύει λίγο αυτό το θέμα. Μέχρι σήμερα έλεγα "και τι θα έδινα για μία ημέρα μόνο να τον δω μπροστά μου και να του κάνω μία σφιχτή αγκαλιά". Τώρα δεν λέω αυτό. Τώρα λέω "δίνω τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου κι ας μην τον αγκαλιάσω εγώ".

Αυτό το θέμα με τον μπαμπά μου είναι συνέχεια στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Κάθε φορά που βλέπω τα παιδιά μου να παίζουν, μια φωνή μου λέει μέσα μου "αχ ρε μπαμπά, που είσαι για να τα δεις και να τα χαρείς;" Τουλάχιστον τα χαίρεται η γιαγιά».