Σήμερα έχει γίνει παππούς - Η σύζυγός και τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί της ο Νίκος Πορτοκάλογλου

Η τρυφερή φωτογραφία τους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα λέγαμε με ευκολία, πως ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών εκείνων, που θέλουν να απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει, πως δεν υπάρχει προσωπική έξω όταν σβήνουν τα φώτα της σκηνής.

Η οικογένεια του τραγουδιστή είναι εκείνη, που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του, καθώς μαζί με τη σύζυγό του, Μαρίνα Κατσιώτη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τον Λευτέρη και τη Θάλεια, η οποία εδώ και δύο χρόνια έχει γίνει μανούλα.

Μέσα από μία ανάρτηση, που είχε κάνει ο τραγουδιστής στο παρελθόν στο instagram, αλλά και μέσα από μία πιο πρόσφατη του γιου του βλέπουμε πόσο δεμένοι παραμένουν όλοι μαζί, παρά το γεγονός, πως τα παιδιά πια έχουν μεγαλώσει και έχουν ανοίξει τα φτερά τους (δείτε εδώ την αποκάλυψη του τραγουδιστή για την υγεία του).

Η σύζυγος και τα παιδιά του Νίκου Πορτοκάλογλου

«Αν ήμουν μόνο μουσικός και όχι πατέρας, θα είχα χάσει την μισή χαρά!», είχε γράψει ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Νίκος Πορτοκάλογλου - Οικογένεια

Η απώλεια που τον συγκλόνισε

«Δεν είναι εύκολο να κάνεις φιλίες μέσα στον χώρο όταν είσαι στην ίδια αρένα και παλεύεις και παλεύει και ο άλλος για τον δικό του στόχο. Δεν είναι πολύ εύκολο. Θυμάμαι πολύ καλά προς την προηγούμενη συνέντευξη την είχαμε κάνει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Αυτό που συνέβη με τον Λαυρέντη συνέβη γιατί στην πραγματικότητα βρεθήκαμε μετά από σχεδόν 40 χρόνια παράλληλης πορείας. Σε φάση ωριμότητας που δεν είχαμε πια την πρεμούρα να αποδείξουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Οπότε έγινε ένα μαγικό πράγμα εκείνη την χρονιά.

Μου λείπει πολύ, πολύ. Κράτησε λίγο η συνεργασία μας και, όταν το σκέφτομαι αυτό, λέω κάλλιο αργά παρά ποτέ. Πάλι καλά που έγινε αυτή η συνεργασία και συναντηθήκαμε μουσικά», είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».