"Πυρετώδεις" οι εργασίες - Η νέα ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα από το υπό ανακαίνιση σπίτι της

Δεν είναι έτοιμο ακόμη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα, κάνουν από το καλοκαίρι, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το ζευγάρι είχε μετακομίσει για μερικούς μήνες στην Αντίπαρο μέχρι την περάτωση των εργασιών, ωστόσο αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Η γνωστή Influencer, ενημερώνει τακτικά τους ακολούθους της, για την εξέλιξη και την πορεία των εργασιών. Πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στα social media, μέσα από το σπίτι τονίζοντας ότι είναι στην τελική ευθεία (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Χριστίνα Μπόμπα στο υπό ανακαίνιση σπίτι της

Το μεσημέρι της Τετάρτης 6/12, η Χριστίνα Μπόμπα, δημοσίευσε ξανά μια φωτογραφία και ένα βίντεο από το υπό ανακαίνιση σπίτι της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά δεν φάνηκε τόσο αισιόδοξη καθώς στη δημοσκόπηση που περιλάμβανε το βίντεο έγραψε «Θα μπούμε το 2023;»

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ

Η απάντηση της Μπόμπα για την αποχή της από τα social media

Η Χριστίνα Μπόμπα για περίπου ενάμιση μήνα είχε σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ξεκουραστεί. Σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής I love Σου Κου είχε αναφέρει: «Απείχα από τα social media γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη. Είχα βάλει πάρα πολλά στη λίστα των πράγματων που έχω να κάνω.

Σε συνδυασμό με το ότι τώρα έχω και τη μητρότητα, που για μένα είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα, οπότε αυτό το κάνω αδιάσπαστα και αφοσιωμένα και λίγο ότι ανακαινίζαμε το σπίτι μας και μετακομίζαμε συνέχεια, έφτασα σε ένα σημείο που κουράστηκα πάρα πολύ. Για αυτό ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω και να επανέλθω με δημιουργική διάθεση. Είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα χρειαζόμουν έναν μήνα για να γεμίσω τις μπαταρίες μου, χρειάστηκα ενάμιση», είπε χαρακτηριστικά.