The 2night show: Άναυδος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - «Μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών, ερχόντουσαν οι φίλοι μου και παίζαμε»

«Εσείς δεν έχετε γραφείο τελετών, παιδική χαρά έχετε»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
The 2night show: Άναυδος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - «Μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών, ερχόντουσαν οι φίλοι μου και παίζαμε»

Ανάμεσα στους καλεσμένους που πέρασαν το βράδυ της Δευτέρας 4/12 από τον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show (δείτε εδώ ποιοι ήταν), βρέθηκε και ο αγαπημένος Χάρης Χιώτης που φέτος παίζει στη θεατρική παράσταση «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη».

Ο ηθοποιός ανοίχτηκε αρκετά στον παρουσιαστή και πέρα από τα της δουλειάς, μίλησε και σε προσωπικό επίπεδο αποκαλύπτοντας πράγματα από την παιδική του ηλικία που λίγοι γνώριζαν μέχρι και σήμερα.

Η εξομολόγηση του Χάρη Χιώτη

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χαλάνδρι. Ο πατέρας μου είχε γραφείο τελετών, μετά συνταξιοδοτήθηκε και ξεκουράστηκε. Σίγουρα πέρασε από το μυαλό μου να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα αλλά αργότερα κατάλαβα ότι θέλω να κάνω κάτι άλλο. Μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών. Ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό για μένα, ερχόντουσαν εκεί οι φίλοι μου, καθόμασταν και παίζαμε. Μια φίλη της μαμάς μου περνούσε από εκεί και έλεγε: "εσείς δεν έχετε γραφείο τελετών, παιδική χαρά έχετε".

Είχε έρθει ένας να μιλήσει για μία τελετή, του λέει ο πατέρας μου: θα κοστίσει τόσα. Του λέει ο πελάτης: ωραία, πάρτε τα χρήματα, γιατί θα μπω για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, δεν έχω κανέναν να με φροντίσει και δεν ξέρω πώς θα πάει. Τελικά έζησε»

«Είχε περάσει από το μυαλό μου να αναλάβω το γραφείο τελετών αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι ήθελα να ακολουθήσω άλλον δρόμο. Οι γονείς μου ήταν σύμφωνοι και πήγα προς τα εκεί. Νυχτερινή βάρδια δεν έχω κάνει αλλά να κάτσω στο γραφείο με τον μπαμπά έχει γίνει πολλές φορές. Η κηδεία στα “Νούμερα” βγήκε πολύ άνετα».