«Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου! Θα είχε ενδιαφέρον αν...» - Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της

«Δεν μένουμε καθόλου κοντά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου! Θα είχε ενδιαφέρον αν...» - Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε δημόσια έξοδο της και σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, μίλησε ανοιχτά για τον σύντροφό της. Μετά το χωρισμό της από τον Snik (δείτε την σύντροφό του) είναι και πάλι μαζί με τον πρώην της, με τον οποίο είχαν παντρευτεί στην Αμερική και δεν είχαν πάρει ποτέ διαζύγιο.

Οι δυο τους είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι όπου βγήκαν στις δημοσιότητα φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της

«Στολίσαμε στο σπίτι μετά από δυο χρόνια. Δεν στόλιζα γιατί βαριόμουν. Πολλά στολίδια, πολλή σκόνη, όλο σκουπίζεις. Μένω μόνη μου. Το επόμενο βήμα με τον σύντροφο μου το έχουμε κάνει, το έχουμε φέρει πίσω.... Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος, φαντάζομαι και για τον σύντροφό μου. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου, και τρίτη και τέταρτη και δεν ξέρεις με ποιον. Σήμερα ξύπνησα 05:30 το πρωί. Έπρεπε να φύγω και να είναι το σπίτι καθαρό. Όταν είχα παντρευτεί δεν μέναμε καν στην ίδια Ήπειρο. Θα είχα ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμασταν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια. Δεν μένουμε καθόλου κοντά», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε το δέντρο της).

Τα τρυφερά λόγια για την επανασύνδεση τους

Στο Στούντιο 4 τη Δευτέρα 5/6 το μοντέλο - παρουσιάστρια ανέλυσε μέσα από τη συνέντευξη της γνωστά και άγνωστα κομμάτια από τη ζωή της.

Το πρόβλημα υγείας της Ηλιάνας την περίοδο, που ήταν στο GNTM ήταν κάτι, που δεν ήταν γνωστό, αφού κανείς δεν ήξερε, ότι είχε κάνει ένα χειρουργείο, που τη δυσκόλεψε πολύ όσο ήταν στην κριτική επιτροπή.

Στη συνέχεια, η Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στα προσωπικά της και συγκεκριμένα στο Γιάννη Καραβασάνη, το σύντροφό της, καθώς η ίδια είναι γνωστό, ότι είχε αποφασίσει να κρύψει το γάμο, που είχαν κάνει στην Αμερική (δείτε εδώ το λόγο).

«Η σχέση που έχω τώρα με επανάφερε στο κέντρο μου, είχε ξεχάσει πως ήμουν πριν από μερικά χρόνια. Πλέον στο κομμάτι της ζωής μου ήμουν πολύ στρατιωτάκι, με έχει βοηθήσει να χαλαρώσω περισσότερο να κάνω και λίγο χαβαλέ», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.