«Σήμερα μου ξύπνησε πάλι το μητρικό ένστικτο... Συγκινήθηκα τώρα!» - Η προσωπική εξομολόγηση της Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

«Αν με αξιώσει ο Θεός, θέλω να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σήμερα μου ξύπνησε πάλι το μητρικό ένστικτο... Συγκινήθηκα τώρα!» - Η προσωπική εξομολόγηση της Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, κατά την οποία ο ίδιος μίλησε για την οικογένεια και το παιδί του. Μετά την προβολή αυτής, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο για να εκφράσει τη δική της ανάγκη να γίνει μητέρα και τις σκέψεις που έκανε σήμερα το πρωί της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου.

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για το γεγονός πως θα ήθελε ήδη να έχει παντρευτεί και να έχει αποκτήσει ένα παιδί, ωστόσο η ζωή δεν τα έφερε έτσι όπως θα ήθελε. Δεν το βάζει, όμως, κάτω, γι' αυτό και προχώρησε σε κατάψυξη των ωαρίων της και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Δείτε επίσης: «Είσαι άρρωστος!» - Σούσουρο στο twitter με φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με την μητέρα της

Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη μητρότητα

«Να πω τώρα μία προσωπική ιστορία; Σήμερα μου ξύπνησε πάλι το μητρικό ένστικτο νωρίς το πρωί και λέω, ρε παιδί μου, με το καλό αν κάνω παιδάκι, αν με αξιώσει ο Θεός, θέλω να το πηγαίνω εγώ σχολείο. Γιατί όπως κατεβαίνω πάντα είναι ένα σχολικό και είναι ένα πάρα πολύ μικρούλι, πρέπει να πηγαίνει νήπιο. Ήταν με τη μανούλα του και έκανε συνέχεια ερωτήσεις στη μαμά του και ήταν με την τσαντούλα του που ήταν πιο μεγάλη από αυτό και ήταν φανταστικό. Και λέω πόσο ωραίο είναι - μακάρι να προλάβαιναν όλες οι γυναίκες, γιατί δεν προλαβαίνουν με τη δουλειά τους - να πήγαιναν οι μαμάδες τα παιδάκια στο σχολείο και στο σχολικό. Τι ωραία στιγμή. Συγκινήθηκα σήμερα. Και λέω - δεν ξέρω πώς θα γίνει, αν έχω εκπομπή, δεν ξέρω τι θα έχω - να το πηγαίνω εγώ το παιδάκι μου στο σχολείο», είπε χαρακτηριστικά.

Το "ταξίδι" της κατάψυξης των ωαρίων της

«Η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν το δώρο στον εαυτό μου για το 2022, πολύτιμο και σπουδαίο», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, ευχαριστώντας δημόσια τον γιατρό της.

undefined

«Εγώ σχεδόν όλα τα μηνύματα που έλαβα είναι μόνο θετικά. Και μάλιστα είναι πολλές οι κοπέλες που θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία σε πολύ μικρότερη ηλικία. Γιατί ουσιαστικά είναι ένα δώρο στον εαυτό τους. Εγώ έτσι το λέω. Τα περισσότερα μηνύματα που μου στέλνουν αναφέρονται στο θέμα τους κόστους. Η αλήθεια είναι πως είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν επιχορηγείται…

Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν το συζητήσετε με τον γιατρό σας και δει ότι πραγματικά δυσκολεύεστε, θα γίνει κάτι καλύτερο. Είναι η διαδικασία. Το κόστος συντήρησης δεν είναι κάτι. Στο εξωτερικό υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που το κάνουν δωρεάν στις υπαλλήλους τους. Μπείτε, ενημερωθείτε.

Κορίτσια κάντε το. Η μητρότητα είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Σε περίπτωση που θέλετε να γίνετε μελλοντικά μανούλες και για κάποιο λόγο το έχετε καθυστερήσει, να ξέρετε πως στην κατάψυξη υποβάλλονται γυναίκες που είναι στο τσακ να ξεκινήσουν χημειοθεραπείες.

Ψάξτε το και κάντε το. Η ταλαιπωρία είναι στο διάστημα των 15 ημερών που μπορεί να πάρετε ορμόνες. Εγώ λίγο με τις ενέσεις ψυχολογικά ταράχτηκα. Και σωματικά θα πρηστείς λίγο. Μετά θα λέτε πως “έκανα ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μου”. Εγώ δε ξέρω τι θα μου φέρει το 2022, αλλά είπα πως το 2022 είναι σημαντική χρονιά για μένα γιατί έκανα αυτό το δώρο στον εαυτό μου», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό, μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής της.