«Πώς κάνει καριέρα αυτή η χοντρή...» - Η εξομολόγηση της Marseaux για το bullying που έχει δεχτεί για το σώμα της

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, την ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Για το bullying που έχει δεχτεί για τα κιλά της και το σώμα της, μίλησε η Marseaux, στην κάμερα του Happy Day στον Alpha. Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 1/12. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα κακόβουλα σχόλια και στο πόσο αυτά την επηρεάζουν.

H Marseaux, μιλά πολύ συχνά για την προσωπική της ζωή και δεν διαστάζει να ανοίξει τα χαρτιά της για το οποιοδήποτε θέμα. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή Γειά σου είχε μιλήσει για την σχέση της με τον πατέρα της αλλά και για την απώλεια της μητέρας της.

«Έχω χάσει και τη μαμά μου στην ηλικία των 17 ετών. Ήταν άρρωστη από τα 12, έχω βιώσει στιγμές στο σπίτι πολύ δύσκολες. Εγώ και ο μπαμπάς μου τσακωνόμασταν πολύ. Οπότε έφυγα από το σπίτι με τα ελάχιστα λεφτά που είχα. Νοίκιασα ένα υπόγειο 1x1, ήταν δύσκολα. Τώρα με τον μπαμπά μου είμαστε καλύτερα μας. Είμαστε πολύ φίλοι και με στηρίζει ο μπαμπάς μου πολύ. Οπότε τώρα που δεν μένουμε μαζί όλα είναι ρόδινα» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια (δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε).

Η εξομολόγηση της Marseaux για το bullying που έχει δεχτεί για το σώμα της

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, την ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και αισθάνομαι πολύ πιο όμορφα που έχω γύρω μου τα αγαπημένα μου άτομα» είπε αρχικά η τραγουδίστρια

«Μου κάνουν πολύ συχνά κακόβουλα σχόλια για τα κιλά μου. Στην αρχή με επηρέαζε πολύ, αλλά τώρα έχω καταφέρει να χτίσω το δικό μου τοίχος και τα αγνοώ πλήρως πια. Ένα πολύ κακό σχόλιο που έχω ακούσει είναι "πώς κάνει καριέρα αυτή η χοντρή;"».

Δείτε εδώ το βίντεο: