«Ενημερώθηκα από ένα μέιλ της παραγωγής...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Ανδριανού για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά

«Νιώθω ένα μικρό πένθος»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ενημερώθηκα από ένα μέιλ της παραγωγής...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Ανδριανού για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους πιστούς τηλεθεατές της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς, καθώς αποφασίστηκε πως θα ολοκληρωθεί πρόωρα (δείτε εδώ γιατί). Για το γεγονός αυτό μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, η Άννα Ανδριανού, η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή.

Η ίδια είχε παραχωρήσει ήδη μία συνέντευξη νωρίτερα, κατά την οποία απαντούσε στις φήμες που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες για την "περικοπή", ωστόσο τότε δεν γνώριζε τίποτα.

«Αν σας πω ότι δεν ξέρουμε τίποτα; Κανείς μας. Κι εμείς ακούμε όλα αυτά. Ίπτανται όλα αυτά αυτές τις μέρες. Δεν έχουν κάτσει να μας πουν κάτι επίσημο. Νομίζω ότι αν δεν ολοκληρωθεί τουλάχιστον στα 180 επεισόδια που είναι αυτός ο κύκλος, είναι πολύ κρίμα», ανέφερε στη συνέντευξη που παραχώρησε», ανέφερε.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Ανδριανού για το πρόωρο τέλος της σειράς "Έρωτας Φυγάς"

Αργότερα, όμως, επικοινώνησε και βγήκε τηλεφωνικώς στον αέρα, εκφράζοντας τα συναισθήματά της για την απόφαση αυτή:

«Ενημερώθηκα, όπως όλοι, για το τέλος της σειράς από ένα μέιλ της παραγωγής, νιώθω ένα μικρό πένθος, όπως κάθε φορά που τελειώνει μία δουλειά. Μια δουλειά που τόσο πολύ την αγάπησε ο κόσμος, αλλά κι εμείς την αγαπήσαμε και την αγαπάμε πολύ. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία από κάθε πλευρά, κέρδισα πράγματα, με εξαιρετικούς συναδέλφους και συντελεστές. Το γεγονός ότι τελειώνει νωρίτερα είναι λυπηρό, είναι δυσάρεστο. Δεν θα πάψουμε μέχρι τέλους εμείς να την πιστεύουμε και να την υπηρετούμε με όλη μας τη δύναμη και την αγάπη, όπως σε κάθε επεισόδιο, σε κάθε μέρα γυρίσματος», σημείωσε.

Και κατέληξε: «Δεν έχω ιδέα αν θα μεταφερθεί η σειρά σε άλλο κανάλι. Δεν ξέρω γίνεται κόβεται».

Δείτε επίσης τις σημερινές εξελίξεις του σίριαλ (30/11): Τα ουρλιαχτά και οι κραυγές - Τον μαχαιρώνουν μπροστά σε Στέφανο και Μαργέτα