«Πρόσωπα σε τηλεόραση και διαδίκτυο που εμφανίζονται ως θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας! Όταν όμως...» - Χείμαρρος ο Γιαννόπουλος κατά Συνατσάκη

Για το θέμα της Ζήνας Κουτσελίνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Όλες οι εκπομπές έχουν σχολιάσει με το δικό τους τρόπο την κατηγορία της Ζήνας Κουτσελίνη, πως η Μαίρη Συνατσάκη στο παρελθόν όταν βρισκόταν στην τηλεόραση, έβρισε την κόρη της (δείτε εδώ το απόσπασμα από την εκπομπή αυτή).

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιόρισε ποτέ τον αυθορμητισμό της. Κάποτε έβρισε το παιδί μου σε εκπομπή. Μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν είχε περιορίσει τον εαυτό της ίσως να το είχε σκεφτεί νωρίτερα. Μαζί με τον Δημήτρη είχαν σχολιάσει ότι θα με "πάει αίμα" επειδή είχα πει ότι η κόρη μου.....», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του STAR - δείτε εδώ την αποκάλυψη της.

Η Μαίρη Συνατσάκη με την σειρά της, απάντησε στις κατηγορίες της Ζήνας Κουτσελίνη, λέγοντας πως ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα που αποδεικνύει την αλήθεια, και πως παρά την υπερβολή που είχε στην αντίδραση της τότε, δεν έβρισε το παιδί της - δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε.

Τα σχόλια του Γιαννόπουλου κατά της Συνατσάκη

Στο Πρωινό Σουσου, την ώρα που σχολιασμού, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Όταν κάποιος κάνει ένα άκομψο αστείο – αστείο κατά την άποψη αυτού που το κάνει – για το παιδί σου, καταλαβαίνω ότι είναι ό,τι ιερότερο υπάρχει. Εγώ την παραδέχομαι τη Ζήνα Κουτσελίνη που το θυμήθηκε ακριβώς τη στιγμή που είχαμε τις δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη και μπράβο της».

«Ζητάμε και συγνώμη για λάθη που έχουμε κάνει και πράγματα που έχουμε πει και κάνει κατά καιρούς. Είναι σημαντικό αυτό», σχολίασε σε άλλο σημείο.

«Αυτό που μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση είναι ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο που εμφανίζονται και το έχουν αποφασίσει μόνοι τους, ως θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας. Όταν αυτά τα πρόσωπα που έχουν αυτοβαφτιστεί "θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας" υποπέφτουν σε πολύ σοβαρά ατοπήματα, καλό είναι να θυμόμαστε αυτά τα σχόλια, γιατί κανείς δεν είναι άγιος και, όταν κάνει μία χοντράδα ένας άνθρωπος που το παίζει ο απόλυτος politically correct, φαίνεται διπλή», είπε.