Πανύψηλο με ασημένιες μπάλες - Στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου

Πολύ εντυπωσιακό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πανύψηλο με ασημένιες μπάλες - Στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού τους στην Αθήνα. Φέτος το ζευγάρι θα περάσει τις γιορτές για πρώτη φορά μαζί με το γιο του, Πάρη, που ήρθε στην ζωή τον Ιανουάριο του 2023.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η seld made επιχειρηματίας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία από το εντυπωσιακό της δέντρο.

Με ασημένιες μπάλες το δέντρο Τούνη - Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να το στολίσει με ασημένιες μπάλες και λευκά στολίδια χιονονιφάδας, αλλά και λουλούδια. Στο κάτω μέρος πρόσθεσε καρυοθραύστες (δείτε το δέντρο που είχε στολίσει στην Θεσσαλονίκη).

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Βίντεο με την ξενάγηση στο σπίτι τους

Το ζευγάρι διατηρεί και τις δύο του βάσεις μιας και η Ιωάννα έχει το σπίτι και την εταιρεία της (δείτε εδώ το 170τ.μ κατάστημά της) στη Θεσσαλονίκη και ο Δημήτρης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα! Επομένως, ο γιος τους μοιράζεται στις δύο πόλεις.

Πριν από μήνες μάλιστα, μετακόμισαν σε νέο διαμέρισμα στην Αθήνα, καθώς ο Αλεξάνδρου νοίκιαζε στα βόρεια προάστια. Μέσα από το home tour, που έκανε η Ιωάννα Τούνη στο instagram μας έδειξε διεξοδικά το σπίτι τους στην Αθήνα.

Όπως τόνισε η Τούνη το διαμέρισμα είναι μια φθηνή κατασκευή, με κακά υλικά, καθώς τα δωμάτια χωρίζονται με γυψοσανίδες. Εκείνη ωστόσο και ο καλός της με τη βοήθεια του διακοσμητή και φίλου τους, Στέφανου έβαλαν όλη την τέχνη τους για να το αναβαθμίσουν.

Το ξύλο και τα φυτά επικρατούν σε όλο το διαμέρισμα, έχει άνετο σαλόνι με τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα με κεντρικό πάγκο, 2 μπάνια, story room, laundry room, δωμάτιο για το διάδρομο του Αλεξάνδρου, παιδικό δωμάτιο και φυσικά το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού.