«Μα είναι δυνατόν; Κανένα χιουμοριστικό δεν ήταν! Ήταν όλο...» - Πυρ και μανία ο Ετεοκλής Παύλου με τα σχόλια Ουγγαρέζου & Συνατσάκη για την κόρη της Κουτσελίνη

«Να λέει το παιδί τώρα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το σχόλιο, που είχαν κάνει πριν από περίπου δέκα χρόνια η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε εκπομπή τους σχετικά με την κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη, Έμμα ήρθε στο προσκήνιο και προκλήθηκαν αντιδράσεις.

Όλα ξεκίνησαν από ερώτηση δημοσιογράφου στην Ζήνα Κουτσελίνη για τη Μαίρη Συνατσάκη με την παρουσιάστρια να ξεσπάει φέροντας στην επιφάνεια τα όσα είχαν πει για το παιδί της (δείτε εδώ το βίντεο).

Δείτε εδώ: «Ρε παιδιά...» - Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά την έκρηξη της Ζήνας Κουτσελίνη για το βρίσιμο της κόρης της

Το απόσπασμα προβλήθηκε την Τρίτη (28/11) στο Breakfast at star με τον Ετεοκλή Παύλου να αναφέρει τη γνώμη του μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζοντας ως απαράδεκτη την τότε πλάκα ειδικά από τη μεριά του Ουγγαρέζου.

Τα σχόλια του Ετεοκλή Παύλου για τα σχόλια Συνατσάκη - Ουγγαρέζου για την κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη

«Να λέει το παιδί της Ζήνας τώρα η Έμμα ένα παιδικό όνειρό της και να αντιδράσεις έτσι; Δηλαδή αυτό το παιδί να ανοίξει την τηλεόραση και να είδε να τη χλευάζουν σε εισαγωγικά για αυτόν τον λόγο; Μα είναι δυνατόν; Κανένα χιουμοριστικό δεν ήταν. Ήταν όλο κακότροπο», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Τα σχόλια της Ζήνας Κουτσελίνη

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιόρισε ποτέ τον αυθορμητισμό της. Κάποτε έβρισε το παιδί μου σε εκπομπή. Μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν είχε περιορίσει τον εαυτό της ίσως να το είχε σκεφτεί νωρίτερα. Μαζί με τον Δημήτρη είχαν σχολιάσει ότι θα με "πάει αίμα" επειδή είχα πει ότι η κόρη μου Έμμα θέλει να γίνει σεφ. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 κάποια χρόνια πίσω.

Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη δεν είναι στην τηλεόραση επειδή δεν νομίζω να της έγινε πρόταση. Δεν μου αρέσει να κάθονται στον καναπέ τους με τα τάμπλετ και να ξεχνάω τα πράγματα. Θα δεχθώ εν μέρει ότι ήταν μικρή όταν σχολίασε την κόρη μου. Ίσως να την επέλεγα αλλά δεν την ενδιαφέρει η τηλεόραση. Επίσης ο Δημήτρης είναι ταλαντούχος και αγάπησε περισσότερο την τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά δείχνοντας καθαρά πόσο την είχε ενοχλήσει.