Με το στόμα ανοιχτό η Όλγα Λαφαζάνη στον αέρα του Happy Day - Άναυδη με την έκπληξη του συζύγου της

''Έλιωσε΄'' η δημοσιογράφος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με το στόμα ανοιχτό η Όλγα Λαφαζάνη στον αέρα του Happy Day - Άναυδη με την έκπληξη του συζύγου της

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Παρασκευή (24/11) για την Όλγα Λαφαζάνη, η οποία δέχτηκε μια μοναδική έκπληξη στον αέρα του Happy Day με τη βοήθεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή (δείτε εδώ την έκπληξη στα γενέθλια της).

Στα κόκκινα ήταν ντυμένη η κομψή δημοσιογράφος με το κοινό, ωστόσο να μη γνωρίζει τον λόγο, που η Όλγα Λαφαζάνη γιόρταζε. Η Σταματίνας Τσιμτσιλή λοιπόν, μαζί με τον σύζυγό της Λαφαζάνη της έκαναν έκπληξη με αφορμή την επέτειο γάμου τους.

Λουλούδι και μία κάρτα, που έγραφε: «Σ' αγαπώ, Νίκος» έστειλε ο καλός της Όλγας Λαφαζάνη για τα 13 χρόνια γάμου τους με την ίδια να ενθουσιάζεται στον αέρα της εκπομπής μη πιστεύοντας στα μάτια της!

Η έκπληξη στην Όλγας Λαφαζάνη στον αέρα του Happy Day

«Πραγματικά δεν το πιστεύω! Ειλικρινά δεν το πιστεύω, ότι το έκανε αυτό ο Νίκος. Όχι ότι δεν μου τα κάνει αυτά, αλλά το να το κάνει δημοσίως, για αυτόν είναι πολύ μεγάλο», είπε η Όλγα Λαφαζάνη.

Λαφαζάνη - Γενέθλια

Λίγα λόγια για την καριέρα της Λαφαζάνη

Η Όλγα Λαφαζάνη είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Η Όλγα Λαφαζάνη γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθείας όπου και μεγάλωσε. Ήρθε στην Αθήνα το 2000 για να σπουδάσει στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Παντείου.

Παράλληλα με το πανεπιστήμιο, γράφτηκε και σε μια σχολή δημοσιογραφίας όπου τελικά ήταν και ο τομέας που την κέρδισε. Έχει εργαστεί στο TV Magic παρουσιάζοντας μια εκπομπή με την Ισαβέλλα Δάρρα, στο Alter αλλά και τον Alpha στην εκπομπή Μεγάλο Παζάρι με τον Αντρέα Μικρούτσικο.

Είναι παντρεμένη με πολιτικό γάμο με το Νίκο Οικονόμου με τον οποίο είναι μαζί από το 2006. Ο γάμος τους έγινε στο Δημαρχείο της Εκάλης στις 24 Νοεμβρίου του 2010 παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Μέσα στο 2011 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, μια κόρη.