«Δεν υπάρχει περίπτωση να τον...»: Οι σχέσεις Δημήτρη Ουγγαρέζου - Γιώργου Λιάγκα μετά την άγρια κόντρα τους

Τι απάντησε για τις φήμες που θέλουν τον Αρναούτογλου να πηγαίνει στο MEGA;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχει περίπτωση να τον...»: Οι σχέσεις Δημήτρη Ουγγαρέζου - Γιώργου Λιάγκα μετά την άγρια κόντρα τους

Όπως η Κατερίνα Καραβάτου που μίλησε για το My style rocks, στην επέτειο ενός χρόνου από την ημέρα ίδρυσης του Ioanna Paliospirou Foundation το βράδυ της Τετάρτης 22/11 βρέθηκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο δημοσιογράφος που απασχόλησε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Αρχικά απασχόλησε με την τηλεοπτική κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα του και στον Γιώργο Λιάγκα, 2 χρόνια μετά την αποχώρηση του από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Μπορεί κάποτε να ήταν φίλοι καρδιακοί, ωστόσο πλέον δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα.

Επίσης, αυτές τις ημέρες απασχολεί με την είδηση πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φαίνεται πως πρόκειται να αποχωρήσει από τον σταθμό του Αμαρουσίου και να μετακομίσει στο MEGA αλλά και στον ραδιοφωνικό σταθμό τους, στην ώρα μάλιστα του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Μην με ρωτάτε τι θα γίνει με τον Γρηγόρη και αν θα κάνει ραδιόφωνο στην ώρα μου, είναι νωρίς ακόμα. Είμαι ο τελευταίος που θα μάθω. Είναι πολύ νωρίς να γνωρίζουμε τι θα γίνει», απάντησε ο δημοσιογράφος θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα από αυτά που ακούγονται.

«Το τηλεοπτικό μου συμβόλαιο τελειώνει φέτος. Στο ραδιόφωνο έχω ακόμη έναν χρόνο», συμπλήρωσε.

«Ο Γρηγόρης είναι κεφάλαιο στην τηλεόραση, τον εκτιμώ πολύ», δήλωσε για τον συνάδελφο του.

Όσον αφορά τώρα την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος μάλιστα είχε πετάξει πολλά "καρφιά" στο πλατό του ΑΝΤ1 χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα (μάλιστα έφτασε σε σημείο να απειλήσει με μηνύσεις εξαιτίας των όσον κυκλοφόρησαν), αποκάλυψε πως πλέον δεν έχουν καθόλου σχέσεις, συγκεκριμένα δεν μιλάνε καθόλου ακόμη και αν συναντηθούν.

«Δεν μιλάμε με τον Γιώργο δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαιρετήσω», είπε.

Μετά την προβολή των δηλώσεων του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, αποκάλυψε πως εκείνη την βραδιά συναντήθηκαν ωστόσο απέφυγαν ο ένας τον άλλον και δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα.