Αγκαλιασμένοι και με τρυφερά βλέμματα: Ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη σύντροφό του, Ανθή σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Ο έρωτας τους δεν κρύβεται!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο αγαπημένος και εξαιρετικά δημοφιλής καλλιτέχνης της έντεχνης μουσικής σκηνής, Μίλτος Πασχαλίδης, πραγματοποίησε σπάνια βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του, Ανθή, και από τις φωτογραφίες που "βγάλανε", δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο τραγουδιστής και η γυναίκα του έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, μάλιστα (δείτε εδώ σε ποια ηλικία έγινε πατέρας).

Η βραδινή δημόσια έξοδος του Μίλτου Πασχαλίδη και της συντρόφου του, Ανθής

Μπορεί το ζευγάρι να επιλέγει να κρατάει χαμηλό προφίλ, και ο τραγουδιστής να "τραβάει" την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πρόσφατα είχε μια κοινή δημόσια εμφάνιση με τη γυναίκα του, και μητέρα των παιδιών του. Οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και ήταν αγκαλιασμένοι, ενώ αντάλλαζαν και τρυφερά βλέμματα μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Η σύντροφος του καλλιτέχνη είναι μία κούκλα, με καστανά μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Στην έξοδό τους επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο στενό φόρεμα με κόψιμο στο στέρνο και μαύρο δερμάτινο τζακετ, το οποίο κρατούσε στο χέρι. Όλο το σύνολο φανέρωνε μια πολύ ροκ διάθεση.

Πασχαλίδης σύζυγος

Οι δηλώσεις του Μίλτου Πασχαλίδη

Ο τραγουδιστής είχε παραχωρήσει μία σπάνια τηλεοπτική στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για τη ζωή με τις δυο κόρες του και το πόσο τον έχουν αλλάξει σαν άνθρωπο αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν.

«Είμαι ευτυχής με τις κόρες μου. Η μεγάλη μου κόρη είναι 13 και η μικρή σχεδόν δυο. Όταν γεννήθηκε η μικρή νομίζω ότι είμαι επαγγελματίας πατέρας και ερασιτέχνης τραγουδοποιός. Δυο είναι τα μαθήματα που έχω πάρει από τις κόρες μου. Το ένα είναι ότι έχω αναγκαστεί να κάνω υπομονή, πράγμα που είναι αντίθετο στον χαρακτήρα μου και το άλλο είναι ότι ακόμα και να θέλεις, δε μπορείς να κάνεις τα πάντα» είπε ο Μίλτος Πασχαλίδης και συνέχισε,

«Πέρασα κατάθλιψη όταν γεννήθηκε η μεγάλη μου κόρη. Δε με βοήθησε στο να την ξεπεράσω και δε με βοήθησε γιατί δεν ήθελα να τη χρησιμοποιήσω σε αυτό. Τα παιδιά μας, δεν είναι δικά μας, είναι του εαυτού τους. Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με ψυχοθεραπεία λαο βοήθεια από φίλους μου».

Σε άλλο σημείο, ο Μίλτος Πασχαλίδης αναφέρθηκε και στη δολοφονία του Άλκη, του νεαρού από τη Θεσσαλονίκη λόγω της ομάδας που υποστήριζε.