«Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου...» - H αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για την σχέση με διαφορά ηλικίας

«Η μοναξιά μου αρέσει πάρα πολύ αλλά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Για την οικογένεια της, τον πρώην σύζυγό της αλλά και την σχέση με διαφορά ηλικίας που είχε, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 20/11, η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων αν την φλερτάρουν αλλά και για τον αν την ενοχλεί η μοναξιά.

H αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για την σχέση με διαφορά ηλικίας που είχε

«Στην οικογένεια μου την έχουμε μάθει στη γιαγιά να μην τη λέμε γιαγιά. Θα ήθελα να με είχα πεθερά γιατί είμαι άνετη και δοτική. Την Άννα την έχω σαν την κόρη μου (δείτε εδώ τις αποκλειστικές τους δηλώσεις στο youweekly). Έχω υπάρξει ωραία γυναίκα για την ηλικία μου κρατιέμαι για χαρά» ανέφερε.

«Η μοναξιά μου αρέσει πάρα πολύ αλλά κουράστηκα να λέω ότι είμαι ο άνδρας της ζωής μου. Δεν δίνω σημασία στο φλέρτ. Ο γιος μου θέλει να με δει ευτυχισμένη. Οι νεότεροι με φλερτάρουν. Είχα σχέση με 12 χρόνια μικρότερο. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου... Έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση, ένιωθα μια χαρά αλλά γυμνισμό δεν κάνω.» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Δεν παντρέφτηκα για να χωρίσω αλλά για να κάνω παιδιά. Δυστυχώς οι σχέσεις με τον πατέρα του Δημήτρη τελείωσαν. Αλλά του οφείλω ένα ευχαριστώ επειδή υπάρχει ο Δημήτρης στη ζωή μου (δείτε εδώ την τρυφερή της ανάρτηση)» τόνισε σε ερώτηση για το αν θα ήθελε ένα δεύτερο παιδί.

Τέλος για τη συνεργασία που είχε με τον Γρηγόρη Ααρναούτογλου απάντησε: «Δεν είμαι άνθρωπος που θυμώνω, ωστόσο κρατάω τις αποστάσεις μου.»

Το ξέσπασμά της για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

«Επειδή διαβάζω τα σχόλια σας τώρα, που ταξιδεύω, θέλω να σας πω, ναι έχω μεγαλώσει, ναι είμαι 100 χρονών, ναι έχω κυτταρίτιδα, ναι έχω παχάκια, ναι έχω κοιλιά, ποτέ δεν ασχολήθηκα αν είμαι όμορφη ή άσχημη και ούτε και με ενδιαφέρει, ζω την κάθε στιγμή μου σαν να είναι η τελευταία. Έχω μία υπέροχη καρδιά, μια αγνή ψυχή, βρίσκω πάντα το καλό και το θετικό, δεν κακολογώ ποτέ κανέναν.

Τώρα αν εσείς ασχολείστε, αν υπάρχουν χοντρές γυναίκες, που το θεωρώ ντροπή, γιατί κάθε γυναίκα έχει την προσωπικότητά της και ο κάθε άνθρωπος, εσείς οι λίγοι, που είστε μετρημένοι στα δάχτυλα, που δεν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, αλλά με τις ζωές των άλλων και κάθεστε για να κρίνετε και να γράψετε μόνο ένα κακό σχόλιο, ειλικρινά σας λυπάμαι!

Συμβουλή, κάντε λίγο σεξ παραπάνω μπας και ξελαμπικάρει το μυαλουδάκι σας. Από εκεί και πέρα τι να πω; Όταν έχεις καλή ψυχή αγάπη μου γλυκιά και δεν κακολογείς, περνάς πάντα ωραία και εγώ θα ζω τη στιγμή μου κάθε μέρα! Αυτά, φιλάκια πολλά», είπε η Χριστίνα Παππά.