«Ασχολείται όλο σουργελαριό, η ανάπηρη δημοσιογραφία με τη "χοντρή" τρεις μέρες! Αυτό είναι αίσχος» - Χείμαρρος ο Κραουνάκης για τον "Άδωνι"

«Πολλή φασαρία για το τίποτα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ασχολείται όλο σουργελαριό, η ανάπηρη δημοσιογραφία με τη

Τα τελευταία 24ωρα έχει δημιουργηθεί ντόρος γύρω από το όνομα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, καθώς η τραγουδίστρια αποφάσισε να διαγράψει τη λέξη "χοντρή" από το κομμάτι "Άδωνις". Πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να το σχολιάσουν, διάσημοι και μη, με την πλειοψηφία να είναι αρνητική με την απόφαση αυτή.

Ανάμεσά τους και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μίλησε το Σάββατο 18/11 στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, και εξήγησε πως έχει δημιουργηθεί πολύς χαμός για το τίποτα, την ώρα που συμβαίνουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στην κοινωνία.

Δείτε επίσης: «Παράνοια! Γιατί η κυρία Πρωτοψάλτη να θέλει να φύγει η ''χοντρή'' και όχι το ''φρικιό'';» - Το αιχμηρό σχόλιο της Μελέτη για την απόφαση της τραγουδίστριας

Οι νέες δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη για τη "χοντρή" στον "Άδωνι" της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

«Τελειώνει το ”Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ” και πάμε μία παρεούλα, εγώ, οι αδερφές μου, η Πρωτοψάλτη και ένας φίλος εύσωμος, να φάμε στον Ταρτούφο μετά από πρόβα στο σπίτι μου και λέω στον φίλο μου ”μου λείπει ένα γρήγορο τραγούδι” και μου απαντάει γιατί δεν γράφεις για τον ”Άδωνι” που πάμε για τα καφεδάκια μας. Μέχρι να πάμε στον ”Ταρτούφο” είχα φτιάξει το ρεφρέν. Πολλή φασαρία για το τίποτα.

Το θέμα είναι ότι σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη ασχολείται όλο ”σουργελαριό” με τη ”χοντρή” τρεις μέρες. Αυτό είναι το θέμα. Την ημέρα του “Εδώ Πολυτεχνείο” η ”ανάπηρη” δημοσιογραφία και τα κανάλια ασχολούνται με τη ”χοντρή” του ”Άδωνι”. Αυτό είναι αίσχος. Αν πω τι τράβηξα για να πει η Άλκηστις τη λέξη ”τεκνά” στο τραγούδι που δεν ήθελε. Η τέχνη και το τραγούδι δεν λογοκρίνουν. Λογόκρινε ποτέ κανείς τους ρεμπέτες; Αφήστε τη μουσική κάθε είδους, τα παιδιά, τον κόσμο και τα ρεύματα να κινούνται. Δεν θα πάμε εμείς να κοντρολάρουμε τα μουσικά ρεύματα», είπε χαρακτηριστικά και για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη δήλωσε: «Μου λείπει ως άνθρωπος, όταν έρθει η ώρα θα την πάρω εγώ είτε εκείνη τηλέφωνο».

Δείτε επίσης: «Είχατε και στο χωριό σας μωρέ body shaming; Μπουρδολόγοι!» - Άγριο κράξιμο από τον Γρηγόρη Πετράκο σχετικά με την απόφαση της Πρωτοψάλτη για στίχο τραγουδιού της