«Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος μου...» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Αλούπη για την οικογένεια της

«Η παιδοψυχολόγος μου είπε ότι ο μεγάλος μου γιος λίγο τον ζηλεύει»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος μου...» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Αλούπη για την οικογένεια της

Συνέντευξη στην εκπομπή "Ελένη" παραχώρησε η Χριστίνα Αλούπη, το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια της, τον σύζυγό της που πηγαινοέρχεται Ελλάδα - Αμερική ενώ ειδική αναφορά έκανε και στα Χριστούγεννα.

Η εξομολόγηση της Χριστίνα Αλούπη για την οικογένεια της

«Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου, σαν παιδί τη γιορτάζω. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά μου Χριστούγεννα , η μαμά και ο μπαμπάς μου το έκαναν όσο πιο μαγικό για εμάς. Έχω αδυναμία στα μελομακάρονα και στους κουραμπιέδες και τα φτιάχνω στην υγιεινή εκδοχή τους για να τα φάω χωρίς τύψεις. Θέλω τα παιδιά μου να διατηρήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και να τα αγαπούν όπως εγώ» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Άρχισα να πονάω! Το σώμα μου δε μπορούσε να κουβαλήσει τα κιλά» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Αλούπη για την περίοδο μετά την εγκυμοσύνη

«Ευτυχώς τα παιδιά μου πιστεύουν στο Αϊ Βασίλη και περιμένουν τα δώρα των Χριστουγέννων. Τα παιδιά έχουν εγκλιματιστεί πλέον στην Ελλάδα , μπόρεσα να πάρω όλο το φορτίο πάνω μου. Ο σύζυγος ακόμα πηγαινοέρχεται από την Αμερική. Μια παιδοψυχολόγος μου είπε ότι είναι πιο σημαντικό ο γονιός να περνάει ποιοτικό χρόνο με το παιδί πάρα να είναι συνεχώς εδώ και να είναι απών»,πρόσθεσε.

«Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος μου ο μεγάλος ένιωσε ότι χάνει την κυριαρχία μέσα στο σπίτι. Όταν γέννησα το δεύτερο ο μεγάλος ήρθε στο μαιευτήριο να με δει, έβαλε τα κλάματα και μου ζήταγε να φύγουμε. Για πολύ καιρό ο μεγάλος μου γιος μου έλεγε να το πάμε πίσω το μωρό, να το γυρίσουμε. Η παιδοψυχολόγος μου είπε ότι ο μεγάλος μου γιος λίγο τον ζηλεύει ακόμα τον μικρό» είπε καταλήγοντας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της για την περιπέτεια υγείας που πέρασε το παιδί της

«Πλέον δεν σπαταλάω τον χρόνο μου στο να φοβάμαι για το τι μπορεί να γίνει γιατί είναι τελείως ανούσιο όλο αυτό. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Όσο κάθομαι εγώ να σκάω και να στεναχωριέμαι, ότι είναι να γίνει.

Τώρα είναι όλα καλά και το παιδάκι είναι μια χαρά. Ήμασταν για έξι ημέρες στο νοσοκομείο από έναν αδενοϊό, που τον ταλαιπωρείσαι και ήταν η πρώτη μου τέτοια άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο. Παιδιά, ήταν πάρα πολύ άσχημο. Ανησυχείς και δεν ξέρεις τι έχει το παιδί σου.

Αλλά εντάξει, όλα καλά. Φέτος μας έχει ταλαιπωρήσει γενικά πάρα πολύ γενικώς η σχολική σεζόν με τις ιώσεις.

Προς το παρόν δεν θα με δείτε στην τηλεόραση. Προς το παρόν κάνω άλλα πράγματα. Κάνω πολλά πράγματα στο Instagram, διαφημίσεις και τέτοια πράγματα. Έχουν γίνει κάποιες συζητησούλες αλλά δεν θεωρώ ότι είναι ακόμα η κατάλληλη περίοδος. Δεν βιάζομαι, δεν αγχώνομαι, δεν σκάω. Όλα θα γίνουν με την σειρά τους», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλούπη.