«Τρως και δεν ψεύδεσαι κυρία μου...» - Υπέκυψε η Ελένη Μενεγάκη στις λαχταριστές πίτσες

Δεν την πτοεί τίποτα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Τρως και δεν ψεύδεσαι κυρία μου...» - Υπέκυψε η Ελένη Μενεγάκη στις λαχταριστές πίτσες

Μια λαχταριστή ιταλική συνταγή έφτιαξε και σήμερα, Παρασκευή 17/11, ο Γιώργος Παπακώστας, (δείτε εδώ φωτογραφίες από το τροχαίο ατύχημα που είχε) στην εκπομπή Ελένη. Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε να αντισταθεί στην πεντανόστιμή πίτσα που ετοίμασε ο σεφ, και όπως είπε δεν ήξερε ποια από να διαλέξει. Στη συνέχεια το ξανασκέφτηκε καθώς ανέφερε πως έχει βάλει κάποια κιλά αλλά είναι κάτι το οποίο δεν την απασχολεί.

Υπέκυψε η Ελένη Μενεγάκη στις λαχταριστές πίτσες

«Έβγαλες δύο διαφορετικές πιτσούλες, που όπως ξέρεις εγώ λειτουργώ με τη μύτη μου. Μύρισα τη μία και λέω αυτή θα φάω. Μύρισα και την άλλη και λέω Χριστέ μου και αυτήν θα τη φάω. Θα τη φάω για αυτό τρως τρως και δεν ψεύδεσαι κυρία Ελένη μου» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν θα σκάσω κιόλας. Έχω παχύνει, αλλά δεν πειράζει. Είμαι δυνατή, γερή κι ωραία» είπε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αλλαγή που παρατήρησε πάνω στον σεφ

«Έχεις αδυνατίσει λίγο, γιατί; Τι κάνεις βρε» με εκείνον να απαντά: «ούτε καν! Έχω παχύνει και είμαι στα χειρότερά μου…» και αμέσως έδειξε το κόλπο που κάνει προκειμένου να... κρύβει την κοιλιά του, το οποίο είναι να μην γυρνά ποτέ στα πλάγια.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη του είπε: «Όχι παιδάκι μου, είσαι ωραίος. Και τώρα που περνάνε τα χρόνια και σοβαρεύεις, είσαι και ωραίος και σοβαρός μαζί… Γιατί πρώτα ήσουν πολύ έξαλλο νιάτο» με τον σεφ να απαντά «Μου λείπε λίγο αυτό», ενώ τα κιλά της παρουσιάστριας της τα σχολίασε με την σειρά του ο χθεσινός της καλεσμένος.