«Μπορεί να μη φέρνει τα πολύ μεγάλα νούμερα...Θα πρέπει να ρίξει το κασέ της για να βρει δουλειά;» - Οι αποκαλύψεις του Λιάγκα για το τηλεοπτικό μέλλον της Μενεγάκη μετά το Mega

«Αυτό που λένε όλοι στα κανάλια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη (15/11) στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σχολιάστηκε το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, καθώς φέτος λήγει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το Mega με τον Βαγγέλη Περρή να μεταφέρει τη γνώμη του σχετικά με αυτό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε, πως η Ελένη Μενεγάκη έχοντας αυτήν την ιστορία στην τηλεόραση θα πρέπει να ''πέσει'' οικονομικά σε μία μελλοντική συμφωνία, που θα κάνει, καθώς πλέον δε δίνονται τόσο μεγάλα ποσά.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την τοποθέτηση του Περρή τονίζοντας, πως η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να κάνει - τα τελευταία χρόνια - τα τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο φέρνει με άλλον τρόπο έσοδα στο κανάλι, που ανήκει (δείτε εδώ τι τηλεθέαση κάνει).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την Ελένη Μενεγάκη

«Τι εννοείς; Ότι θα πρέπει να ρίξει το κασέ της για να βρει δουλειά; Ναι αλλά η Ελένη Μενεγάκη - αυτό που λένε όλοι στα κανάλια - μπορεί να μη φέρνει τα πολύ μεγάλα νούμερα, όμως φέρνει με τεράστια διαφορά τη μεγαλύτερη διαφήμιση. Και είναι πέραν των νούμερων το μεγαλύτερο brand, που οκ δεν τα κάνει τα τελευταία χρόνια. Θες να έχεις στη φαρέτρα σου την Ελένη Μενεγάκη, τώρα το πόσο θα την πληρώνεις δεν είναι δικιά μου η τσέπη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Λιάγκας - Μενεγάκη

Γιώργος Λιάγκας: «Η Ελένη Μενεγάκη φέρνει λεφτά στα κανάλια και γι’ αυτό τα παίρνει κιόλας»

«Γιατί σώνει και καλά να πρέπει να πάει η Ελένη βράδυ; Μια χαρά είναι το μεσημέρι, το πρωί που είναι… Γιατί πρέπει να της αλλάξουμε μια ζώνη που έχει πετύχει τόσο πολύ και τη θέλει ο κόσμος; Δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή η Ελένη ηλίθια είναι; Χαζή είναι η Ελένη που δε φεύγει τόσα χρόνια; Τα εμπορικά που έχει η πρωινή ή μεσημεριανή ζώνη δεν τα έχει η βραδινή ζώνη. Φέρνει λεφτά στα κανάλια και γι’ αυτό τα παίρνει κιόλας», είχε πει σε άλλη φάση ο Γιώργος Λιάγκας.