«Η Εύα συγκινήθηκε όταν...» - Η εξομολόγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την κόρη του

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Εύα συγκινήθηκε όταν...» - Η εξομολόγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την κόρη του

Το βράδυ της Τρίτης 14/11 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Κουραμπιέδες από χιόνι", την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, το σενάριο είναι των Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας, Αγνή και Χάρης Χιώτης, ενώ κεντρικοί πρωταγωνιστές είναι η Κατερίνα Γερονικολού και το Μελέτης Ηλίας.

Πρόκειται για την πρώτη Ελληνική Χριστουγεννιάτικη ταινία και εμείς στο Youweekly.gr έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα backstage - δείτε τες εδώ.

Χθες λοιπόν στην πρεμιέρα, οι ηθοποιοί έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ανάμεσα τους και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης...

Οι δηλώσεις του Γιάννης Τσιμιτσέλη για την ταινία του και την κόρη του

«Είναι η πρώτη Χριστουγεννιάτικη ταινία. Την έχει δει η κόρη μου και οι 2 κολλητές της και συγκινήθηκαν οι 2 από τις 3. Και η Εύα συγκινήθηκε», ανέφερε αρχικά για την κόρη του την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

Στην συνέχεια σε ερώτηση για την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, απάντησε: «Η Κατερίνα θα μπορούσε να είναι παιδαγωγός. Εγώ έχω υπομονή ως ένα σημείο».

Δηλώσεις έκαναν όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της ταινίας, όπως ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο οποίο είπε για τα Χριστούγεννα «Δεν μου αρέσουν είναι μια υποχρεωτική διασκέδαση και πρέπει να τρέχουμε σαν τρελοί να πάρουμε δώρο. Ούτε τα γενέθλια, τα δικά μου δεν μου αρέσουν καθόλου. Τα δικά μου κεράκια είναι 800 δεν θα χωρέσουν».

Από την άλλη, η Κατερίνα Τσάβαλου, εξομολογήθηκε πως «Δε μου άρεσαν τα Χριστούγεννα σαν παιδί με έπιανε κατάθλιψη, από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου όμως μου αρέσουν».

Ο Μελέτης Ηλίας, δήλωσε: «Μου τρώει πολλά λεφτά η γυναίκα μου... πλάκα κάνω. Δεν πρόλαβα τις χρυσές εποχές στην τηλεόραση. Η κόρη μου σφάζει με το γάντι και περιμένω πως και πως την άποψη της. Έχω φάει τα μούτρα μου πολλά φορές. Έχω πει με καμάρι "είμαι πάρα πολύ καλός" και μου έχει πει "ε εντάξει καλός ήσουν, υπήρξαν και καλύτεροι"».