Η δουλειά που αναγκάστηκε να κάνει τα τελευταία χρόνια η Κάτια Νικολαΐδου - Αγωνιζόταν για τα προς το ζην αφού δεν έκανε σίριαλ

Αποκαλύψεις για τη ζωή της ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κάτια Νικολαΐδου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 58 νικημένη από τη μάχη, που έδινε εδώ και αρκετά χρόνια με τον καρκίνο κάτι, για το οποίο η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά σε τηλεοπτικές κάμερες και εκπομπές.

Όλοι θυμούνται, πως τελευταία η ηθοποιός απείχε από σίριαλ και θεατρικές παραγωγές, μη γνωρίζοντας ωστόσο τον πραγματικό λόγο, που η Κάτια Νικολαΐδου είχε ''χαθεί'' από τα φώτα. Σχετικές αποκαλύψεις έγιναν την Τρίτη (14/11) στο Super Κατερίνα.

Το επάγγελμα που έκανε η Κάτια Νικολαΐδου τα τελευταία χρόνια

Πιο αναλυτικά, ο καλός της φίλος, Δημήτρης Στρέπκος επιβεβαίωσε, πως η Κάτια Νικολαΐδου είχε φύγει στο εξωτερικό (δείτε εδώ) και μάλιστα τα προηγούμενα χρόνια, επειδή το τηλέφωνό της δεν χτυπούσε για σίριαλ, δούλευε σεζόν στην Κρήτη σε πολύ καλό ξενοδοχείο στις δημόσιες σχέσεις, έτσι ώστε να επιβιώνει οικονομικά.

To ηχητικό μήνυμα της Νικολαΐδου 15 ημέρες πριν το θάνατο της

Ο αδελφικός φίλος της Νικολαΐδου, Δημήτρης Στρέπκος, μίλησε στην εκπομπή Γειά σου του ΣΚΑΙ, και αποκάλυψε το ηχητικό μήνυμα που του είχε στείλει, 15 ημέρες πριν φύγει από την ζωή.

«Μου έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα πριν από 15 μέρες, δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά γιατί το πρόβλημα στον λαιμό "Ετοίμασε τα ρούχα μου λέει θα κάνουμε νέο shooting, έχω χάσει λίγο βάρος, αλλά θα χωράω τέλεια στα ρούχα σου"», αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής φανερά συγκινημένος από την απώλεια της.