«Τέσσερις μήνες μόνη...» - Η Γαία Μερκούρη επιβεβαιώνει τον χωρισμό της για πρώτη φορά

Δείτε το βίντεο στο Tik Tok

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Είναι γνωστό ότι πριν απο λίγο διάστημα, ένα αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη πήραν την απόφαση να "τραβήξουν" χωριστούς δρόμους μετα από δύο ολόκληρα χρόνια σχέσης. Για τον χωρισμό αυτό είχαμε μάθει μέσα από το Πρωινό Σουσου πριν από σχεδόν ένα μήνα (δείτε εδώ).

Η είδηση αυτή έσκασε σαν "βόμβα" καθώς ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, φαινόταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν δημοσιεύσει κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Η Γαία Μερκούρη μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της

Ωστόσο της Δευτέρα 14/11, η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε ένα με ένα χιουμοριστικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, επιβεβαιώνοντας παράλληρα τον χωρισμό της. Στον βίντεο αυτό, αναρωτιέται πού έχουν πάει όλοι οι θερμοί άνθρωποι και υπάρχουν τόσοι singles. Μάλιτσα γράφει «Εγώ τέσσερις μήνες μόνη μου χωρίς σχέση».

«Είναι σκληρό αυτό» έγραψε κάτω από την ανάρτηση.

Η αντίδραση της σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη

Η Γαία Μερκούρη, έχει μπει ενεργά στο χώρο της μόδας. Την έχουμε δει να περπατά σε πασαρέλες, και στις 14/3 βρέθηκε σε εκδήλωση γνωστού περιοδικού μόδας. Οι δημοσιογράφοι που την "τσάκωσαν" της έκαναν λοιπόν, ερωτήσεις και για την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά τον Άγγελο Λάτσιο, το νεαρό μοντέλο εξομολογήθηκε πως της μιλάει πολύ γλυκά και καθημερινά της λέει πόσο όμορφη είναι ακόμη και όταν η ίδια δεν νιώθει. Δημοσιογράφος ωστόσο, την ρώτησε και για την Ελένη Μενεγάκη. Την αντίδραση της δεν την περίμενε κανείς...

«Θέλω να μιλήσουμε για εμένα», απάντησε και το θέμα άλλαξε αμέσως!