Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι 7 μήνες μετά το γάμο της: Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει αγοράκι

Αναμένεται να γεννήσει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι 7 μήνες μετά το γάμο της: Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει αγοράκι

Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz σε περίπου ένα μήνα πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι, καρπό του έρωτα του. Το ευχάριστο γεγονός ήρθε μάλιστα, 7 μήνες μετά το γάμο του που πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου 2023 στην Ιερά Μονή του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτου στη Σύμη.

Παντρεύτηκαν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, θέλοντας να κρατήσουν μονάχα για τους ίδιους το όμορφο αυτό γεγονός, ωστόσο τώρα την εγκυμοσύνη δεν την κρύβουν, αφού έχουν τόση μεγάλη χαρά που θέλουν να την μοιραστούν.

Αυτό το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Ο λόγος για τον Λευτέρη Γιοβανίδη και την Ξένια Κολαΐτη. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, μετράει πέντε χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του.

«Μετά τον γιο μου, Ιωνά, που απέκτησα από τον πρώτο μου γάμο, ο οποίος είναι 17 χρονών, μετρώ αντίστροφα μέχρι στη στιγμή που θα πάρω στην αγκαλιά μου το μωράκι μας», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος για το δεύτερο παιδάκι του, καθώς έχει ακόμη έναν γιο 17 ετών από τον πρώτο του γάμο.

Να σημειώσουμε πως αυτό δεν είναι το μοναδικό ευχάριστο γεγονός για σήμερα, αφού όπως έγινε γνωστό με φωτογραφία από το μαιευτήριο, αγαπημένος σεφ έγινε για ακόμη μια φορά πατέρας.

Ποιος είναι ο Λευτέρης Γιοβανίδης

Σπούδασε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηνών (1995) του Γιώργου Θεοδοσιάδη και σε ηλικία 23 χρονών εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου σπούδασε σκηνοθεσία θεάτρου στα Michael Howard Studio (1998) και Herbert Bergohof Studio της Νέας Υόρκης. Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα στο Actor’s Studio NYC.Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2000.

Έχει σκηνοθετήσει 46 έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει μεταφράσει 14 θεατρικά έργα και έχει πραγματοποιήσει την θεατρική διασκευή έξι βιβλίων. Επίσης έχει σκηνοθετήσει τις τελετές απονομής μεταλλίων για τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του 2007 στην Πάτρα.] Έχει διδάξει το μάθημα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού στη σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Επίσης έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ, το Φεστιβάλ Αθηνών, το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, τον Ελληνικό Κόσμο, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Κρατικό Θέατρο Κροατίας (Kazaliste Marina Drzica) κλπ. Από το Μάρτιο του 2018 έως Δεκέμβριο του 2019 ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Ήταν παντρεμένος (2002-09) με την δικηγόρο Χριστίνα Μανωλοπούλου και έχει έναν γιο τον Ίωνα Γιοβανίδη (2006)