«Αυτό το χέρι που σου κλείνει το στόμα...» - Τα σχόλια που δέχτηκε η Ελεωνόρα Μελέτη για την κόντρα Καινούργιου και Σκορδά

Η απάντηση της παρουσιάστριας

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε μία κόντρα, που έχει ξεσπάσει στην ελληνική τηλεόραση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά, πολλοί επώνυμοι έχουν ταχθεί υπέρ της μίας ή της άλλης και έχουν πάρει θέσει σε όλο αυτό (δείτε εδώ το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα). Ωστόσο, υπάρχουν και μερικοί που δεν έχουν επιλέξει κάποιο από τα δύο "στρατόπεδα", όπως η Ελεονώρα Μελέτη, κάτι που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια δε δίστασε να απαντήσει στους επικριτές της.

Τα σχόλια που δέχτηκε η Ελεωνόρα Μελέτη και η απάντησή της

Πριν λίγες ημέρες, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με το ζήτημα της πολιτικής ορθότητας, δείχνοντας την ίδια να είναι φιμωμένη από ένα χέρι. Μάλιστα, το συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο:

«Ποιο είναι το όριο που διακρίνει τη προσωπική άποψη από την προσβολή του άλλου?

Που αρχίζει κ που τελειώνει το δικαίωμα του καθενός να λέει την άποψη του?

Μας ενοχλούν τελικά οι λέξεις ή οι σκέψεις?

Αν δηλώσω δόκιμα τα ομοφοβικά ή ρατσιστικά μου πιστεύω θα είναι αποδεκτά?

Τι θα γίνει με τα ανέκδοτα των ξανθών κ την λαϊκή παροιμία «τον αράπη κ αν το πλένεις»?

Τελικά η πολιτική ορθότητα είναι εργαλείο ισότητας ή φασισμός του λόγου?

Στο σημερινό επεισόδιο του pod cast «μελέτησε το» το οποίο μπορείς να ακούσεις στο Spotify , στο Apple Podcasts ή πατώντας το link in bio, μελετάμε το θέμα με την @kyrakapi.

εσύ τι πιστεύεις? Κ μέχρι που μπορείς να φτάσεις για να πεις την άποψη σου?

Παρακαλώ αφήστε τα σχόλια σας από κάτω στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας».

Ένας από τους ακολούθους της, όμως δεν το είδε πολύ θετικά όλο αυτό, αλλά το θεώρησε υποκριτικό από μεριάς της. Γράφοντάς της το εξής: «Αυτό το χέρι που σου κλείνει το στόμα, σε εμπόδισε να πάρεις θέση απέναντι στο παραλήρημα της Καινούργιου??». Η παρουσιάστρια δε δίστασε να του απαντήσει: «Όχι, κανείς δεν μπορεί να με φιμώσει. Πήρα ξεκάθαρη θέση, μάλλον περιμένατε λαϊκό δικαστήριο κ σας απογοητευσα. Η θέση μου ήταν σύντομη, εξαιρετικά ξεκάθαρη κ απόλυτα διδακτική για όλους!»

Όμως, το περιστατικό δε σταμάτησε εκεί: «Ίσως όντως να περίμενα λαικό δικαστήριο,αντίστοιχο αυτού που στήνει καθημερινώς η Καινούργιου.Γιατί να είναι δηλαδή αυτή στο απυρόβλητο και να κρίνει αυθαίρετα και ανεξαιρέτως τα πάντα και όταν υπέπεσε σε τόσο σοβαρό λάθος να το κάνετε όλοι γαργάρα??
Υ.Γ. Ευχαριστώ που μου απαντήσατε με ευγένεια», ανταποκρίθηκε ο follower.

«Καμία γαργάρα δεν κάναμε. Κ το παιξαμε κ το σχολιασαμε. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του με τη προσωπική του σφραγίδα. Εμείς δεν στήνουμε λαικα δικαστήρια κ τρία χρόνια που είναι στον αέρα αυτή η εκπομπή αν την παρακολουθούσατε θα το είχατε καταλάβει», κατέληξε η παρουσιάστρια.