«Θα πάμε road trip στο Μενίδι» - Οι νέες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη για την 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα

«Δεν ασχολούμαι με τις περούκες της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα πάμε road trip στο Μενίδι» - Οι νέες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη για την 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Μια από τις συχνές πλέον δημόσιες εξόδους πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης το βράδυ της Πέμπτης 9/11. Τα τηλεοπτικά συνεργεία λοιπόν, τον συνάντησαν, με τον πολιτικό να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών.

Η σχέση του με την νεότερη σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει σχολιαστεί έντονα και απασχολήσει το τελευταίο διάστημα, λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που έχουν, αλλά και εξαιτίας της αντίδρασης απέναντι στην σχέση αυτή του γιου του, Θάνου Πλεύρη - δείτε εδώ τι είχε δηλώσει.

Μπορεί με την αγαπημένη του να έχουν 34 χρόνια διαφορά ηλικίας, αφού εκείνος είναι 83 και εκείνη 49, ωστόσο δηλώνει στις συνεντεύξεις του μαγεμένος και πολύ ερωτευμένος. Μάλιστα, έχουν μιλήσει μέχρι και για γάμο.

«Τα έχουμε παραγγείλει τα δαχτυλίδια, αλλά δεν τα έχουμε παραλάβει ακόμα! Κοιτάχτε θα προσπαθήσω να είναι κουμπάρος ο κύριος Κασσελάκης αν δεχτεί», είχε πει στην κάμερα μεταξύ σοβαρού και αστείου - δείτε εδώ.

Οι νέες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη για την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Στις νέες του δηλώσεις λοιπόν, μίλησε ακόμη μια φορά για την σύντροφό του.

«Δεν ασχολούμαι με τις περούκες της συντρόφου μου. Μου αρέσουν οι επιλογές της» ανέφερε αρχικά έπειτα από σχετική ερώτηση. «Θα πάμε road trip στο Μενίδι με την σύντροφο μου» αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

Στην συνέχεια, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σχετικά με τη σχέση του. «Ο Κώστας Πλεύρης είναι πατέρας ενός εξαιρετικού συναδέλφου Υπουργού. Το πρώτο που πρέπει να σκεφτόμαστε σε αυτές τις ηλικίες είναι τα παιδιά μας. Ξέρετε τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Και το κυριότερο από όλα, όσο μεγαλώνεις πρέπει να προσέχουμε όλοι την αυτογελοιοποίηση. Το θέμα της προσωπικής αξιοπρέπειας είναι πολύ σημαντικό από κάθε άποψη», είπε πει ο ποινικολόγος.

«Ο Κούγιας είπε αυτογελοιοποιούμαι. Ναι, η αυτογελοιοποίηση είναι κάτι κακό, όπως και χειρότερο είναι η αυτοϊκανοποίηση. Δυστυχώς αγάπησα την κυρία Σιακαβάρα χωρίς να τον ρωτήσω, αν το ήξερα θα τον ρωτούσα», ήταν η απάντηση του πολιτικού.

Για το γεγονός ότι ο Λάκης Λαζόπουλος τον σατιρίζει, σχολίασε «Μεγάλη μου τιμή. Παλιά οι βασιλείς είχαν του γελωτοποιούς, τώρα έχουμε αυτούς».