Πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μας είχε απασχολήσει μέσα από τις δηλώσεις, που είχε κάνει σχετικά με την απομάκρυνση του από το Χαμογέλα και Πάλι, πως δηλαδή δεν ενημερώθηκε έγκαιρα και ειδικά από τη Σίσσυ Χρηστίδου.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής με τη σειρά της απάντησε, πως δεν ήταν δική της απόφαση, αλλά της παραγωγής, η οποία βάση μπάτζετ δε μπορούσε να υποστηρίξει ένα ακόμη πρόσωπο στο πάνελ της εκπομπής.
Μετά ωστόσο από την guest εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Χαμογέλα και Πάλι και τα σχόλια για την πιθανή επιστροφή του στην εκπομπή, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν άντεξε και απάντησε μέσα από την Οδό Ζαρίφη 2 την Πέμπτη (9/11).
Η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την προσθήκη του Βασάλου στο Χαμογέλα και Πάλι
«Επιστρέφει στη Σίσσυ Χρηστίδου; Μα δεν είχε θέση εκεί, ήταν κλειστή. Δεν είχε μπάτζετ. Δεν ξέρω, δεν ήθελαν κανέναν» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Η αποκάλυψη του Βασάλου για την επιστροφή του στην τηλεόραση
«Ετοιμάζω ταξιδιωτική εκπομπή αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος να τη χρηματοδοτήσει. Το ραντεβού με τον Νίκο Κοκλώνη, έβγαλε κάπου. Θα σας το ανακοινώσουμε κάτι ευχάριστο» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος
Σχετικά με το αν θα τον δούμε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ο γυμναστής απάντησε με χιούμορ: «Σίσσυ μου θες να γυρίσω; Θα κάτσω στη θέση σου. Ήρθε η ωρα οι μεγάλοι σε ηλικία να πάρουν σύνταξη… Ο καλος ο μύλος όλα τα αλέθει αρκεί να υπαρχει μεράκι, ταλέντο δεν υπαρχει. Τον Fipster τον θέλω παντα.»


">
">
">
">
">
">
">