Ξεπερνάει την αξία των 600 ευρώ - Το εντυπωσιακό δώρο του Πλεύρη για την πρεμιέρα της Τζόρτζιας Σιακαβάρα στο θέατρο

Και όμως το έκανε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Τετάρτης (8/11) η Τζόρτζια Σιακαβάρα έκανε πρεμιέρα για την νέα της παράσταση με την κάμερα του Πρωινού να είναι έξω από το θέατρο αποσπώντας δηλώσεις από την ίδια κατά την είσοδο της στον χώρο.

Στη συνέχεια, όπως βλέπουμε από το ρεπορτάζ καταγράφθηκε η είσοδος του Κωνσταντίνου Πλεύρη για να καμαρώσει την αγαπημένη του, ωστόσο νωρίτερα έστειλε ένα τεράστιο μπουκέτο με τριαντάφυλλα, τα οποία έφταναν τον αριθμό των 201.

Δείτε επίσης: «Να μην σας πω το πρόγραμμα μου γιατί είναι ακατάλληλο για ανηλίκους...» - Οι επικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη στους δημοσιογράφους

Το πάνελ του Πρωινού σχολίασε τα 201 τριαντάφυλλα, λέγοντας, πως σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς το κόστος μπορεί να ανέρχεται στα 600 ευρώ ίσως και παραπάνω με τον συμβολισμό πίσω από το 201 να είναι άγνωστος.

Το δώρο του Κωνσταντίνου Πλεύρη για την πρεμιέρα της Τζόρτζιας Σιακαβάρα

«Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι το δώρο, ρωτήστε τον», είπε η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Τα έχουμε παραγγείλει τα δαχτυλίδια»

Την Τρίτη (7/11) είδαμε όσα είπε το ζεύγος στην κάμερα του Πρωινού, που ανέμενε έξω από ένα μαγαζί εστίασης, στο οποίο είχαν πάει για να απολαύσουν το πρωινό τους (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για τη σχέση του πατέρα του).

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τον κύριο Πλεύρη για το ταξίδι ''αστραπή'', που έκανε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα στην Αίγινα με εκείνον να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση, καθώς υπονοήθηκε, πως πήγαν σε κάποια εκκλησία για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

«Πότε πήγαμε στην Αίγινα; Έχω χρόνια να πάω στην Αίγινα. Πήγα στον Άγιο Παχούμιο. Τι επισημοποίηση κάναμε τα εγκαίνια του μοναστηριού; Εγκαινιάσαμε το μοναστήρι; Με βλέπετε εμένα να γίνομαι μοναχός;

Είναι χαριτωμένη η δημοσιογράφος! Πόσο χρονών είσαι; Να βρεις ένας 65 ετών, ό,τι πρέπει θα είναι! Πάμε στο γραφείο μου, που εκτός από το γραφείο μου έχουμε και ένα δωμάτιο....

Τα έχουμε παραγγείλει τα δαχτυλίδια, αλλά δεν τα έχουμε παραλάβει ακόμα! Κοιτάχτε θα προσπαθήσω να είναι κουμπάρος ο κύριος Κασσελάκης αν δεχτεί», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.