«Κατάλαβα τι θα πει κρίση πανικού! Έχω...» - Σπάνιες αποκαλύψεις από τη Βάσω Λασκαράκη για τις δυσκολίες που έχει περάσει

Πως νιώθει με το ρόλο της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κατάλαβα τι θα πει κρίση πανικού! Έχω...» - Σπάνιες αποκαλύψεις από τη Βάσω Λασκαράκη για τις δυσκολίες που έχει περάσει

Η Βάσω Λασκαράκη την Πέμπτη (9/11) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη με την ηθοποιό να μιλάει για τα προσωπικά της, το παιδί της, τις δουλειές της στην ηθοποιία αλλά για το νέο της εγχείρημα στην παρουσίαση.

Είναι γνωστό, πως η Λασκαράκη έχει αναλάβει την παρουσίαση της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ, The Break (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα στην τηλεθέαση) με την ίδια να απαντάει για το πως έχει βιώσει αυτήν την εμπειρία.

Προφανώς και η Βάσω Λασκαράκη γνωρίζει, πως ο βασικός της ρόλος είναι να είναι ηθοποιός, σε κάθε περίπτωση όμως θέλει να δοκιμαστεί και να γίνει όσο το δυνατό καλύτερη κρατώντας καλή παρέα στον κόσμο.

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για την είσοδο της στην παρουσίαση

«Μερικές φορές ακόμα και να ταράζομαι και να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και μερικές φορές το αλλάζω κιόλας, και ξέρω ότι είναι η δουλειά των άλλων και θα συζητηθεί. Βλέπω σίριαλ, που παίζω και το βλέπω με μαξιλάρι. Δηλαδή μην σου πω τι πέρασα μέχρι να παιχτεί το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής. Μετά από πολλά χρόνια κατάλαβα τι θα πει κρίση πανικού. Έχω τα δικά μου άγχη για εμένα, είναι εντελώς εσωτερικό. Μιλάω γρήγορα, το ξέρω», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Τα πρώτα λόγια στην πρεμιέρα της

Την Κυριακή (22/10) η Βάσω Λασκαράκη έκανε πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή ''The Break'' με την ηθοποιό να αναλαμβάνει για πρώτη φορά το ρόλο της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ να της δίνει αυτήν την ευκαιρία.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι λοιπόν, η ηθοποιός και πλέον παρουσιάστρια είπε τα πρώτα της λόγια, καλωσορίζοντας το τηλεοπτικό κοινό με διάπλατο χαμόγελο (δείτε εδώ τι είπε ο Τσιμιτσέλης για την νέα της εκπομπή).

Οι στήλες της εκπομπής θα είναι πολλές και διαφορετικές με τον σημερινό καλεσμένο, που θα καθίσει τον καναπέ της Βάσως Λασκαράκη να είναι ο Μάρκος Σεφερλής με την μητέρα του.

«Καλησπέρα, καλωσήρθατε στο νέο μας κυριακάτικο ραντεβού στον ΣΚΑΪ. Είμαι η Βάσω Λασκαράκη και μαζί θα κάνουμε Break χωρίς κείμενο», είπε η Βάσω Λασκαράκη.