Εκτός Ελλάδος Ιωάννα Τούνη και Πάρης - Που πάνε και γιατί

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν ακολούθησε αυτή την φορά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο χρόνο, από την ημέρα δηλαδή που έγινε μητέρα, έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στη ζωή της με τον πιο όμορφο τρόπο, και έχει αποκτήσει σταθερό... παρτενέρ στα ταξίδια. Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να γυρίζει τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου αγκαλιά με τον μικρό Πάρη, που έχει περισσότερους προορισμούς στο... ενεργητικό του τους τελευταίους 10 μήνες, απ' όσους έχουν άλλοι άνθρωποι σε ολόκληρη τη ζωή τους. Και ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμα έναν.

Πριν από λίγες ώρες η γοητευτική influencer μπήκε ξανά στο αεροπλάνο μαζί με την παρέα της, έτοιμη να περάσει ξανά τα σύνορα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πλευρό της έλειπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κρατούσαν στην Ελλάδα. Η Ιωάννα Τούνη δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον προορισμό της, ωστόσο το youweekly.gr έψαξε και έμαθε.

Ο τελικός προορισμός της Ιωάννας Τούνη

Αυτή τη φορά η αποκάλυψη έγινε κατά... λάθος, σε μία διαδικτυακή συνάντηση της Ιωάννας Τούνη με την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον αδερφό της, με τον τελευταίο να είναι εκείνος που «πρόδωσε» και το μυστικό. «Ιωάννα, πας Αμερική;», ρώτησε με εκείνη να του απαντάει θετικά, αλλά με έκπληξη, αφού ήταν ξεκάθαρο πως κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να ακουστεί στον «αέρα». Σε κάθε περίπτωση δεν υπήρχε συνέχεια, με τους τρεις τους να συνεχίζουν κανονικά τον διαγωνισμό, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν ακούσαμε...

Η Ιωάννα Τούνη ετοίμασε τις βαλίτσες της κι έφυγε για την Αμερική, ανεβάζοντας τις τελευταίες στιγμές πριν την αναχώρηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ενθουσιασμένη, έλεγε μαζί με την παρέα της: «Πάμε ταξίδι», την ώρα που ο πιλότος ξεκινούσε τις ανακοινώσεις πριν από την πτήση. Είναι δεδομένο πως έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, καθώς πέρα απ' την οικογενειακή ολοκλήρωση, βιώνει και την επαγγελματική επιτυχία. Διαβάστε εδώ για τις νέες επιχειρηματικές κινήσεις της Ιωάννας Τούνη, που έχουν κατακόρυφη άνοδο τα τελευταία χρόνια.