Βίντεο που ραγίζει καρδιές: Μαυροφορεμένη και συντετριμμένη η Τζένιφερ Άνιστον στην κηδεία του Μάθιου Πέρι

Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το συγκεκριμένο υλικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Βίντεο που ραγίζει καρδιές: Μαυροφορεμένη και συντετριμμένη η Τζένιφερ Άνιστον στην κηδεία του Μάθιου Πέρι

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση των πρωταγωνιστών της κορυφαίας σειράς, Φιλαράκια, για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι να ήταν απλή, λιτή και απέριττη (δείτε την εδώ) ο πόνος τους, όμως, φαίνεται πως είναι αβάσταχτος. «Από τους υπόλοιπους πέντε, η Τζεν και η Κόρτνεϊ είναι περισσότερο αναστατωμένες και η Τζεν εκείνη που δυσκολεύεται περισσότερο» δηλώνει χαρακτηριστικά πηγή στην Page Six την στιγμή που για πρώτη φορά έρχεται στην δημοσιότητα βίντεο από την προηγούμενη Παρασκευή που δείχνει όλη την παρέα να κατευθύνεται στο νεκροταφείο Forest Lawn στο Λος Άντζελες για την κηδεία του ηθοποιού.

«Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια σε λιγότερο από ένα χρόνο, με την επέτειο ενός έτους από το θάνατο του πατέρα της να είναι προ των πυλών. Ακόμα δεν έχει συνέλθει από αυτό και τώρα είναι καταρρακωμένη. Παρά το γεγονός πως κάνει ό,τι μπορεί για να ανασυνταχθεί και να ανακάμψει, ο θάνατος του Μάθιου ήταν ένα καταστροφικό πλήγμα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.

Βίντεο από την κηδεία του Μάθιου Πέρι

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τζένιφερ ήταν πολύ κοντά με τον ηθοποιό και τον στήριξε σε πολλές φάσεις της ζωής του. Σε συνέντευξή της, μάλιστα, το 2004 δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή της για τη μάχη που έδινε ο Μάθιου Πέρι με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

«Δεν ξέραμε. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για να το αντιμετωπίσουμε. Κανείς μας προηγουμένως δεν είχε καμία παρόμοια εμπειρία. Και η ιδέα ακόμη να τον χάσουμε... Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Αλλά είναι εντάξει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά με δάκρια στα μάτια.