The 2night Show: «Πες μου τώρα ποιος είναι ο στενότερος συγγενής σου, πεθαίνεις...» - H συγκλονιστική αποκάλυψη του Νίκου Πουλμέντη για το πρόβλημα υγείας του

«Μου πέρασαν stent, περνούσαν οι τελευταίες σταγόνες και τη γλίτωσα στο χιλιοστό»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
The 2night Show: «Πες μου τώρα ποιος είναι ο στενότερος συγγενής σου, πεθαίνεις...» -  H συγκλονιστική αποκάλυψη του Νίκου Πουλμέντη για το πρόβλημα υγείας του

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Νίκος Πουλμέντη το βράδυ της Δευτέρας 6/11 στην εκπομπή The 2night Show, όπου βρέθηκε καλεσμένος. Ο διακεκριμένος σεφ μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πρόβλημα υγείας που είχε και το έμαθε εντελώς τυχαία, περιγράφοντας πως έφτασε λίγο πριν τον θάνατο.

Στην ίδια εκπομπή, το βράδυ της Δευτέρας 6/11, ο γνωστός τράπερ Ivan Greko, πορχώρησε σε μια βαθιά εξομολόγηση σχετικά με την μετανάστευση στη Σουηδία όταν ήταν έφηβος αλλά και το πως ξεκίνησε την καριέρα του στην τραπ μουσική.

H συγκλονιστική αποκάλυψη του Νίκου Πουλμέντη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Πριν από 6 χρόνια ακριβώς κάπνιζα σαν φουγάρο και πάω σε έναν γιατρό να βγάλω ένα σπυράκι που είχα πίσω στην πλάτη. Μου λέει: θα πας να κάνεις κάποιες εξετάσεις, γιατί θα σε κοιμήσω για να σου το αφαιρέσω, έχει μολυνθεί» ανέφερε.

«Μου κάνει ένα καρδιογράφημα ο γιατρός και μου λέει: πες μου τώρα ποιος είναι ο στενότερος συγγενής σου, πεθαίνεις. Δίνω το τηλέφωνο της γυναίκας μου και έψαχναν νοσοκομείο να με στείλουν. Εγώ δεν ένιωθα τίποτα αλλά είχα 99% φραγμένη την κεντρική αρτηρία της καρδιάς. Μου πέρασαν stent, περνούσαν οι τελευταίες σταγόνες και τη γλίτωσα στο χιλιοστό».

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

Η ιστορία του Chef

Ο Νικ Πουλμέντης γεννήθηκε στην Αμερική αλλά η οικογένειά του μετακόμισε στα Κύθηρα όταν ήταν μωρό. Η οικογένειά του έφτιαξε ένα μικρό ξενοδοχείο στο «Τσιρίγο τ΄ όμορφο» και ο Νικόλας μεγάλωσε με τις γεύσεις της ελληνικής γης. Από μικρό παιδί έμαθε να πειραματίζεται με τα βότανα του «νησιού της Αφροδίτης» και τα ψάρια που έφερνε ο πατέρας του. Ο δρόμος του… μονόδρομος. Σπούδασε στο ΣτΕ Αναβύσσου και στο Le Gordon Bleu και το πάθος του για γαστρονομικές δημιουργίες έγινε επάγγελμα. Η κρίση όμως περιόρισε τους στόχους του. Το 2012 με τη σύζυγό του και τη δίχρονη κόρη τους Νεφέλη αποφασίζουν να φύγουν για τη Νέα Υόρκη. Το αμερικανικό διαβατήριο, το οποίο είχε ξεχαστεί σε ένα συρτάρι από τότε που γύρισαν οι γονείς του από Αμερική, αποτέλεσε… διαβατήριο για το όνειρό του. Τα χρήματα όμως ήταν λίγα… Για να ανοίξει τον δρόμο για το υπερατλαντικό ταξίδι πούλησε το ρολόι και τον σταυρό του.

Πηγή: Η Καθημερινή