Με αλλαγή, διακόσμησης στο στούντιο και τραπ - Η μεγάλη πρεμιέρα του "Ράδιο Αρβύλα"

«Δώστε γέλιο στο λαό...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Με αλλαγή, διακόσμησης στο στούντιο και τραπ - Η μεγάλη πρεμιέρα του

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το βράδυ στις 20:00, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, η εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, και όπως πάντα είναι πολλά υποσχόμενη να μας χαρίσει γέλια μέχρι δακρύων. Φυσικά, ο Αντώνη Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης, ήταν φυσικά στη θέση τους, σε ένα ανανεωμένο στούντιο (δείτε εδώ το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιστροφή τους).

Πρεμιέρα για το "Ράδιο Αρβύλα"

Η αγαπημένη σατιρική εκπομπή, μπορεί να έλλειψε στο τηλεοπτικό κοινό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο δεν παρέλειψε να σχολιάσει στον αέρα όλα τα γεγονότα, που δεν κατάφεραν να κάνουν εκείνη τη στιγμή, που συνέβησαν. Αναβίωσαν το γνωστό "Ηλία ρίχ' το", αλλά και τραπ μουσική. Ενώ άρχισαν να σχολιάζουν την επικαιρότητα από τις πυρκαγιές, την εξοργιστική δολοφονία του Αντώνη από το πλήρωμα του Blue Horrizon, μέχρι το στέγαστρο Καλατράβα και την εκλογή Κασσελάκη.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την έναρξη της εκπομπής:

Με εμφανώς αλλαγμένο πλατό, το οποίο ανανέωσαν από τα πατώματα μέχρι τους τοίχους εντυπωσίασε τους τηλεθεατές, και δεν του άφησε να μείνουν μακριά από πληκτρολόγιό τους και το αγαπημένο τους μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter. Κάποια από αυτά ήταν ιδιαίτερα καυστικά, ενώ άλλα ήταν μηνύματα απλόχερης αγάπης προς την εκπομπή και τους συντελεστές της.

Δείτε τι γράψανε παρακάτω στο Twitter: