My Style Rocks: «Δεν μπορώ άλλο...» - Το ξέσπασμα και τα δάκρυα της Γεωργίας

Έξαλλη η παίκτρια του reality

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Δεν μπορώ άλλο...» - Το ξέσπασμα και τα δάκρυα της Γεωργίας

To My Style Rocks είναι αδιαμφισβήτητα ένα reality, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, το οποίο σε κάθε επεισόδιο "ταράζει" τα νερά (δείτε εδώ τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο), και η σημερινή ημέρα, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η Γεωργία μετά από τα επικριτικά σχόλια που άκουσε έγινε έξω φρενών και ξέσπασε.

Το ξέσπασμα της Γεωργίας από το My Style Rocks

«Όλες με εμένα τη βρίσκουν. Δε γίνεται συνέχεια να τη βρίσκουνε με εμένα. Δεν μπορώ άλλο, δεν μπορώ άλλο... Τη βρίσκουνε συνέχεια με εμένα, δε θέλω! Βαθμολογήστε, πείτε τη γνώμη σας, αλλά αφήστε με να πω κι εγώ τη γνώμη μου και να ψηφίσω. Να βάλω τη βαθμολογία μου και μη με ενοχλείτε. Τέλος! Τέλος! Έχω κι εγώ τα όριά μου», είπε φανερά εκνευρισμένη και στεναχωρημένη με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια του παιχνιδιού μόδας.

Η παρουσιάστρια του reality, Κατερίνα Καραβάτου, όταν επιχείρησε να την ηρεμήσει, εκείνη της εξήγησε, ότι είναι ήρεμη, αλλά «είναι το παράπονο». Ο μέσος όρος της από τα κορίτσια ήταν 1,9, κάτι που δικαιολογεί την αντίδρασή της και γιατί προσπάθησε να θέσει τα όρια της στις συμπαίκτριές της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Ποιος θα είναι ο νέος κριτής του My Style Rocks

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο Νοέμβρης είναι ο μήνας, που θα οριστικοποιηθεί η συνέχεια του reality μόδας, "My Style Rocks", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Ρεπορτάζ της πρvινής εκπομπής του Mega, "Mega Καλημέρα", αποκάλυψε ένα καυτό όνομα, που συζητιέται, για να γίνει μέλος της κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού.

Ο νέος κύκλος πρόκειται να αρχίσει τον Ιανουάριο του 2024. Η αρχική πρόθεση μέχρι στιγμής του καναλιού είναι να συνεχιστεί το reality μόδας, με νέα επεισόδια, και την ολοκλήρωση της σεζόν το καλοκαίρι. Το μεγάλο ερώτημα, όμως που έχει προκαλέσει σάλο είναι, αν πρόκειται να δούμε αλλαγές στην κριτική επιτροπή.

Δείτε επίσης: Η καταγγελία πρώην παίκτριας του My Style Rocks για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Υπάρχει η έντονη φημολογία, πως ένα συγκεκριμένο guest που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του My Style Rocks, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της παραγωγής και έγιναν οι πρώτες συζητήσεις, για μια μόνιμη συνεργασία στον επόμενο κύκλο του project.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως το πρόσωπο, που θα ανανεώσει το παιχνίδι, είναι η Ραμόνα Βλαντή, η οποία ενθουσίασε το κανάλι και ήδη γίνονται σκέψεις για να καθίσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής το 2024.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: