«Θυμάμαι τις κοπέλες που είχαν κάνει κάστινγκ! Δεν ήξερα για την Φαίη» - Το σχόλιο της Μελέτη στην αποκάλυψη της Σκορδά για τον Πρωινό Καφέ

Δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ επί Μίνωα Κυριακού, να τον κάνει η Φαίη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θυμάμαι τις κοπέλες που είχαν κάνει κάστινγκ! Δεν ήξερα για την Φαίη» - Το σχόλιο της Μελέτη στην αποκάλυψη της Σκορδά για τον Πρωινό Καφέ

Δεν πάνε πολλές ημέρες από την στιγμή, που η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως ήταν να παρουσιάσει τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1, όταν ωστόσο πήραν στη θέση της την Ελεονώρα Μελέτη - δείτε εδώ την εξομολόγηση της.

Σήμερα λοιπόν, Δευτέρα 6/11, η παρουσιάστρια μαζί με την ομάδα της στην εκπομπή Mega Καλημέρα, θέλησαν να σχολιάσουν την αποκάλυψε αυτή, με την Ελεονώρα να δηλώνει πως δεν γνώριζε τίποτα, παρόλο που ήξερε από αυτά που διάβαζε ποιες κυρίες της τηλεόρασης, είχαν περάσει από δοκιμαστικό.

Τα σχόλια του Mega Καλημέρα και της Ελεονώρας Μελέτη για την Φαίη Σκορδά

«Εγώ παιδιά που την ξέρω καλύτερα από όλους σας - νομίζω δηλαδή μπορεί να κάνω και λάθος - αλλά επειδή την ξέρω προσωπικά και έχω συνεργαστεί 3 σεζόν μαζί της, δεν το ήξερα αυτό», ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Δεν το ήξερα η αλήθεια είναι. Θυμάμαι ότι εκείνη την περίοδο ακούγονταν ονόματα, που διάβαζα στις εφημερίδες, για τις κοπέλες που έχουν κληθεί να κάνουν δοκιμαστικό. Η Φαίη που δούλευε στο Μακεδονία Tv, μπορεί να μην είχε χρειαστεί να κάνει δοκιμαστικό γιατί είχε τις κασέτες», σχολίασε στην συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

Με την Νανά Παλαιτσάκη να αποκαλύπτει: «Δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ επί Μίνωα Κυριακού, η Φαίη να κάνει τον Πρωινό Καφέ. Ήταν εντελώς διαφορετικό μοντέλο από αυτό που αγαπούσε ο Μίνωας Κυριακού»

«Εγώ θυμάμαι τις κοπέλες που είχαν κάνει κάστινγκ, θυμάμαι την Τζένη Ιωακειμίδου, τη Νίκη Κάρτσωνα και την Γιώτα Τσιμπρικίδου» συνέχισε η Ελεονώρα Μελέτη

Ενώ, συμπλήρωσε: «Θέλω να βάλουμε τον κόσμο στο τριπάκι του πώς λειτουργεί το σύστημα. Θυμάστε που είχα βγει στην Ελένη και είχα πει τα σχετικά, μετά οι εκπομπές αναζητούσαν να δουν ποιος ήταν ο κακοποιητής. Δεν είδα κανέναν από αυτούς που πραγματικά είχαν ζήλο να μάθουν το παρασκήνιο όλης αυτής της υπόθεσης να παίζουν την ξεκάθαρη τοποθέτηση, σερβιρισμένη απάντηση της Κατερίνας Γκαγκάκη στη συνέντευξή της. Δεν το έπαιξε κανείς, εννοώ για αυτούς που είχαν ζήλο να μάθουν».