Αγκαζέ με τον πρώην σύζυγό της η Μιμή Ντενίση - Ξανά μαζί για ένα βράδυ με τον Σωτήρη Πολύζο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μιμή Ντενίση έχει πραγματοποιήσει δύο γάμους στο παρελθόν. Αρχικά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Γιάννη Φέρτη το 1981 και έμειναν μαζί για επτά ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 1988 και είκοσι χρόνια αργότερα, το 2008, παντρεύτηκε ξανά τον Σωτήρη Πολύζο. Ο γάμος τους, ωστόσο, κράτησε για ένα χρόνο, αφού το 2009 πήραν διαζύγιο.

Φαίνεται, όμως, πως οι σχέσεις της με τον τελευταίο είναι άριστες αφού μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να συναντιούνται. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, τους εντόπισε μαζί, αγκαζέ την τελευταία μέρα της 33ης Athens Fashion Week, στο Ζάππειο.

Δείτε επίσης: «Άκουσα από μέσα κραυγές δεν…» - Το άγνωστο σοκαριστικό περιστατικό ανάμεσα σε Πολύζο και Μιμή Ντενίση

Η σπάνια εμφάνιση της Μιμής Ντενίση με τον πρώην σύζυγό της

Η ίδια φορούσε μία υπέροχη φούστα με πούπουλα και ένα πουκάμισο σε ροζ απόχρωση, είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο και επέλεξε να δώσει ένταση με το μακιγιάζ της στα μάτια της. Εκείνος στεκόταν δίπλα της κομψός, με γαλάζιο πουκάμισο και σκούρο μπλε παντελόνι, κρατώντας μια τσάντα και ένα παλτό στο χέρι του.

Ντενίση Πολύζος

Ντενίση πρώην σύζυγος

Η δημόσια δήλωση αγάπης του για εκείνη

«Αγαπιόμαστε με τη Μιμή, δεν γίνεται πολύ πιστευτό. Δεν είναι μία αγάπη επιδερμική, είναι αγάπη βαθιά και ριζωμένη. Όταν χωρίσαμε, δεν μιλήσαμε για μήνες. Αν τότε με όλο αυτό που στον καθένα κόχλαζε και είχαμε αφήσει να το διοχετεύσουμε μέσα από κουβέντες, θα είχαμε κάνει μεγάλη ζημιά. Την πρώτη νύξη την έκανα εγώ», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.