«Δεν το έχω ξαναπεί;» - Η τηλεοπτική αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τη θέση που της ''έφαγε'' η Μελέτη

«Είχαν δει κασέτες και μετά πήγε η Ελεονώρα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη πολύ πρόσφατα έσπασε τη σιωπή της σχετικά με το bullying, που υπέστη στα πρώτα χρόνια της καριέρα της και πιο συγκεκριμένα την περίοδο, που παρουσίασε τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1.

Με πρόσφατες δηλώσεις της η Κατερίνα Γκαγκάκη ήρθε να επιβεβαιώσει όσα έχει ''καταγγείλει'' η Μελέτη τονίζοντας, πως όντως τα χρόνια εκείνα ήταν άγρια για τη Μελέτη (δείτε εδώ αναλυτικά όσα αποκάλυψε η Γκαγκάκη).

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα την Παρασκευή (3/11) η Φαίη Σκορδά μέσα από το Fay's Time και με βάση τα όσα έχουν ειπωθεί τελευταία περί Πρωινού Καφέ και περί Μελέτη αποκάλυψε, πως εκείνη ήταν να πάρει τη θέση της παρουσίασης ''κατεβαίνοντας'' από το Μακεδονία Tv.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την πρόταση που είχε για τον Πρωινό Καφέ

«Το ξέρετε, ότι τότε περίμενα ότι θα πάω εγώ. Εγώ τότε ήμουν στο Μακεδονία Tv και επειδή ήμουν στον Όμιλο.... Είχαν δει κασέτες και μετά πήγε η Ελεονώρα. Δεν το έχω ξαναπεί; Δε θυμάμαι αν τότε πήγα κατευθείαν στο Alter ή είχα μείνει λίγο ακόμα στο Μακεδονία ...Δεν θυμάμαι καθόλου», είπε φορά η Φαίη Σκορδά.

Η απάντηση της Μελέτη στα λεγόμενα της Κατερίνας Γκαγκάκη

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την @gagakia για την ειλικρινή τοποθέτηση και εύστοχη ανάλυση της. Για μένα αυτό ονομάζεται «δικαίωση», «ανακούφιση», «θεραπεία». Η @gagakia αναφέρεται στη περίοδο «πρωινού καφέ» όχι στην εκπομπή ή στο κανάλι, και ναι ο «τύπος» ήταν ο κακοποιητής. Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, συνεργάτες αυτών. Θα κρατήσω αυτή την εξομολόγηση και θα το κλείσω εδώ. Ας πάρουμε την ουσία και ας εστιάσουμε σε αυτό.

Εκεί έξω το ίδιο βιώνουν χιλιάδες άλλοι χωρίς να έχουν μια @gagakia να μιλάει για αυτούς και να τους υπερασπίζεται, αλλά και χωρίς να έχουν τις συνθήκες προϋποθέσεις που είχα εγώ να μπορέσω να το σταματήσω. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να νιώσω καλύτερα και πολλή θεραπεία. Συχνά αισθάνομαι πως ακόμα δεν νιώθω τελείως καλά. Κι αν αυτό ισχύει για μένα ισχύει και για τους άλλους. Ωστόσο χάρη σε αυτή τη τραυματική εμπειρία είδα τι θέλω να είμαι και πως δεν θέλω να γίνω. Κι αν αυτό ισχύει για μένα, ισχύει και για άλλους. Έκλαψα πολύ ακούγοντας τη @gagakia και την ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελεονώρα Μελέτη Κατερίνα Γκαγκάκη