Με μεγάλες τζαμαρίες και παρκοκρέβατο για τον μικρό Πάρη - Το χουχουλιάρικο δωμάτιο της Ιωάννας Τούνη στη Βουδαπέστη

Το βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok με το room tour

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, βρέθηκε στη Βουδαπέστη μαζί με τον γιο της, Πάρη, αλλά και την ομάδα της εταιρείας ρούχων που διαθέτει στην Ελλάδα (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον μηνιαίο τζίρο που κάνει), για επαγγελματικούς λόγους, φωτογραφήσεις κ.ο.κ. Μέσα από τα social media της ενημερώνει συνεχώς το κοινό της για όσα συμβαίνουν εκεί, ενώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok έδειξε πώς πέρασε την πρώτη της μέρα εκεί, από το ταξίδι με το αεροπλάνο μέχρι τη στιγμή που έπεσε για ύπνο.

Σε αυτό παρουσίασε και το δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο μένει. Αποφάσισε να μείνει χωριστά από τις συνεργάτιδές της ώστε να μην τις ενοχλεί με το μωρό. Στην αρχή της δόθηκε διαφορετικό δωμάτιο από αυτό που έμεινε τελικά, κάτι για το οποίο θα μιλήσει στη συνέχεια, ωστόσο το τελευταίο φάνηκε αρκετά άνετο και cozy για την ίδια και τον μπέμπη της.

Το δωμάτιο του σπιτιού που μένει η Ιωάννα Τούνη στη Βουδαπέστη

Έχει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι στο κέντρο, το οποίο κοιτά προς τις τεράστιες τζαμαρίες που υπάρχουν εκεί, ενώ μπροστά από αυτές υπάρχει και ένα μικρό κυκλικό τραπέζι με τρεις καρέκλες και μία τηλεόραση στον τοίχο. Φαίνεται πως υπάρχει ακόμη ένας μικρός καναπές στον χώρο, αλλά και ένα παρκοκρέβατο για τον Πάρη.

Προηγουμένως βρέθηκε στην Αράχωβα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το Σάββατο 21/10, μετά την εξομολόγηση της Influencer για τον μπέμπη τους και την βοήθεια του καλού της για την "απαλλαγή" από τον ρόλο της μαμάς για λίγες ώρες, αποφάσισαν να φύγουν από την Αθήνα και να ταξιδέψουν μέχρι την Αράχωβα, μαζί, φυσικά, με τον μικρό Πάρη (δείτε εδώ το βίντεο από την βάφτισή του).

Εκεί το μοντέλο έχει ένα μαγαζί, που, όπως φαίνεται από τα stories που ανέβασαν στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram, το πρωί είναι καφετέρια, με πολλές επιλογές για brunch, και το βράδυ γίνεται club. Το ζευγάρι, λοιπόν, βρέθηκε εκεί για να πραγματοποιήσει γευσιγνωσία και να διαλέξουν τα φαγητά του μενού, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν βόλτες στα στενά της μικρής πόλης.

Δημήτρης Αλεξάνδρου Πάρης Αράχωβα