«Ένα από τα παιδιά μου, δε θα πω ποιο, ήρθε όταν ήταν έξι χρονών και μου είπε "μαμά..."» - "Πάγωσε" η Ελένη Μενεγάκη με την ερώτηση που δέχθηκε

«Με ρώτησε μέχρι και ο άντρας μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ένα από τα παιδιά μου, δε θα πω ποιο, ήρθε όταν ήταν έξι χρονών και μου είπε

Στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, συζητήθηκε το γεγονός πως το βράδυ της Πέμπτης 2/11 κάνει πρεμιέρα στο κανάλι η νέα σειρά Milky Way. Πρόκειται για ένα νέο πρόζεκτ, πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα, που προβάλλει έντονα σκηνικά, τα οποία σχετίζονται άμεσα με την ελληνική κοινωνία και τα προβλήματά της (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο πρώτο επεισόδιο).

Η παρουσιάστρια έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό γι' αυτό και δεν είναι η μόνη. Όπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, συγκεκριμένα, ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, την ρωτούσε επίμονα για το σίριαλ, κάτι που την ξάφνιασε, καθώς δεν συνηθίζει να ασχολείται τόσο με αυτά τα θέματα.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το επίμονο ενδιαφέρον του Μάκη Παντζόπουλου

«Θέλω να πούμε δυο λόγια για το τι είναι αυτή η σειρά που έρχεται στο MEGA. Με ρώτησε μέχρι και ο άντρας μου, που δεν ασχολείται με αυτά καθόλου. Αλήθεια δεν κάνω πλάκα. Μου είπε "θέλω να μου πεις δυο λόγια για αυτή τη σειρά. Έχω δει το πρόμο και με έχει απασχολήσει πολύ. Είδα το τρέιλερ και λέω τι διαφορετικό έχει αυτή η σειρά. Θέλω να μου πεις περί τίνος πρόκειται”. Πραγματικά είναι κάτι λίγο πιο πρωτοποριακό να πω; Κάτι που ίσως δεν έχει ξαναπιαστεί με τον ίδιο τρόπο στην ελληνική τηλεόραση. Είναι πολλά πράγματα το Milky Way», είπε αρχικά.

Η απορία του παιδιού τους

Στη συνέχεια, με αφορμή και τη συνέντευξη που παραχώρησε ένας από τους πρωταγωνιστές, ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, στο Mega Καλημέρα, όπου μίλησε για τη δική του ιστορία ως gay αγόρι (δείτε την εδώ), η παρουσιάστρια αποκάλυψε την ερώτηση που δέχθηκε από παιδί της πριν καιρό, σχετικά με την LGBTQ+ κοινότητα.

«Σκέφτομαι σαν παράδειγμα, ότι κάποια στιγμή ένα από τα παιδιά μου - δε θα πω ποιο - ήρθε όταν ήταν έξι χρονών και μου είπε "μαμά ο/η τάδε έχει δύο μαμάδες, γίνεται;". Του είπα ότι γίνεται. Πολύ ωραία ερώτηση. Εσύ όμως που δεν το ξέρεις και δεν το περιμένεις, λες "έχει δύο μαμάδες". Δεν έχεις προλάβει να επεξεργαστείς όλο το σενάριο για το πώς θα του το εξηγήσεις όλο αυτό. Το ξεκινάς και του λες ότι "ναι, γίνεται"» σημείωσε.