«Τον έχω καλέσει να έρθει να φάει σπίτι και δεν μου έχει απαντήσει 5 μέρες! Ή δεν με γουστάρει...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

«Θα του στείλω μήνυμα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τον έχω καλέσει να έρθει να φάει σπίτι και δεν μου έχει απαντήσει 5 μέρες! Ή δεν με γουστάρει...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

Λίγο πριν πέσει αυλαία στη σημερινή (2/11) εκπομπή του Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα για να μαγειρέψει μηλόπιτα με τον Πέτρο Συρίγο. Όσο, λοιπόν, εκείνος έδειχνε τα υλικά και τη διαδικασία για την εκτέλεση της συνταγής, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία να κάνει μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Ανέφερε, δηλαδή, πως έχει καλέσει στο σπίτι της για φαγητό ένα πρόσωπο, το οποίο δεν πρόδωσε, ωστόσο αυτό δεν της έχει απαντήσει και δεν μπαίνει καν στη συνομιλία τους να διαβάσει το μήνυμα, παρόλο που χρησιμοποιεί κανονικά την πλατφόρμα επικοινωνίας (δείτε εδώ την εξομολόγηση για τους άντρες με τους οποίους δεν θα έβγαινε ποτέ).

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

«Γλυκά φτιάχνω ρε συ τώρα... Άσε με κι έχω προσκαλέσει έναν άνθρωπο να έρθει να φάει σπίτι και δεν μου έχει απαντήσει 5 μέρες», είπε αρχικά, με τους πάντες στο πλατό να ξεσπούν σε γέλια:

«Δεν σας κάνω πλάκα, να το πω; Του έχω στείλει μήνυμα να μιλήσουμε, του λέω "θες να έρθεις σπίτι να μαγειρέψω" και κάνει πως δεν το βλέπει, ενώ μπαίνει στο viber και σε αυτά. Μια εβδομάδα δεν το βλέπει και του λέω "ζυμαρικά μπορώ να φτιάξω" και δεν μου απαντάει. Ή δεν με γουστάρει... δύσκολο, ή φοβάται τη μαγειρική μου. Θα του στείλω μήνυμα "έλα, θα μας μαγειρέψει ο Πέτρος"», συνέχισε.

Λίγο νωρίτερα προχώρησε σε μία εξομολόγηση για τη μητρότητα

«Καταλαβαίνω πάρα πολύ αυτό που είπε για τα κορίτσια (η Ελένη Φουρέιρα - δείτε εδώ) και το νιώθω κι εγώ πολλές φορές που έρχονται και με ρωτάνε "Καλά είσαι 38, ωραία και καλά η δουλειά καλά αλλά δεν θα γίνεις μητέρα;" Δυστυχώς έτσι είναι. Όταν θέλουν να με κράξουν και να πούνε κάτι κακό για εμένα ξέρεις τι λένε; Έλα μωρέ αυτή δεν έχει κάνει ακόμα παιδί. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενώ, αποκάλυψε σε άλλο σημείο για πρώτη φορά: «Eίχα πάει στην ενδοκρινολόγο μου την προηγούμενη εβδομάδα γιατί ψαχνόμαστε με τα γυναικολογικά, τις ορμόνες και τα λοιπά. Πριν από εμένα βγήκε μία κυρία μεγαλύτερη. Συζητούσαμε ότι έχω πάει 38, μελλοντικά θα ήθελα να κάνω παιδί και δεν έχω σύντροφο αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν. Μου λέει βλέπεις την κυρία που βγήκε; Είναι 47 και είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Εννοώ ότι η ιατρική έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Μην χάνουν τις ελπίδες και οι μεγαλύτερες γυναίκες, μπορούν να αποκτήσουν παιδί».