«Έλα τώρα, θα μιλήσουμε ειλικρινά; 40 χρόνια διαφορά είναι φυσιολογικό;» - Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου για το ειδύλλιο Σιακαβάρα & Πλεύρη

«Οι δικές μου επιλογές είναι όλες χαμένες!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έλα τώρα, θα μιλήσουμε ειλικρινά; 40 χρόνια διαφορά είναι φυσιολογικό;» - Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου για το ειδύλλιο Σιακαβάρα & Πλεύρη

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την Τζόρτζια Σιακαβάρα σε κοινή δημόσια έξοδό τους, ενώ η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έκανε και δηλώσεις σε αυτή (δείτε εδώ). Οι δυο τους φαίνεται πως ζουν τον απόλυτο έρωτα και αδιαφορούν για τα σχόλια που ακούγονται για την διαφορά της ηλικίας τους, κάτι το οποίο θέλησε να σχολιάσει με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια, δηλαδή, δήλωσε πως για εκείνη δεν είναι ένα φυσιολογικό θέαμα αυτό, επιμένοντας βέβαια πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι επιθυμεί στη ζωή του, φοβούμενη πως θα ακολουθήσουν σφοδρές αντιδράσεις μετά τα σχόλιά της.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση Σιακαβάρα - Πλεύρη

«Οι δικές μου επιλογές είναι όλες χαμένες! Τέτοια επιλογή δεν θα την ήθελα, όμως, με συγχωρείς κιόλας. Γενικώς ο καθένας στη ζωή του κάνει ό,τι θέλει, είναι δικαίωμά του και η διαφορά ηλικίας και όλα. Απλά εγώ δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο τόσο μεγαλύτερό μου. Με συγχωρείτε, δεν ξέρω αν θα πέσουν να με φάνε με αυτό που λέω τώρα οι ηθικολόγοι. Δεν θα μπορούσα να ήμουν με έναν άνθρωπο 50 χρόνια μεγαλύτερο. Συγγνώμη που το λέω.

Έλα τώρα, θα μιλήσουμε ειλικρινά; Αν ο πατέρας μου 65 χρονών χώριζε με τη μητέρα μου και μου έφερνε μια κοπέλα 30 χρόνια μικρότερη, θα αντιδρούσα πολύ άσχημα (δείτε εδώ πώς αντέδρασε ο γιος του, Θάνος Πλεύρης). Περίπου 40 χρόνια διαφορά είναι φυσιολογικό; Εγώ έχω το πρόβλημα; Εγώ το έχω. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, αλλά αυτό δεν είναι και πολύ φυσιολογικό. Το ότι ένας άνδρας είναι σε σχέση με έναν άνδρα μου φαίνεται φυσιολογικό πια. Αλλά δεν μου φαίνεται φυσιολογικό κάποιος να τα φτιάχνει με έναν 40 και 50 χρόνια μεγαλύτερο», είπε χαρακτηριστικά.