«Μόνο ένα τέρας θα μπορούσε να...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Δημητρακόπουλου για τον ξυλοδαρμό της 27χρονης εγκυμονούσας

Ανέλαβε την υπεράσπιση του επιχειρηματία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Natalia Blauth - Unsplash+ / NDP
Natalia Blauth - Unsplash+ / NDP

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είναι ο δικηγόρος, που ανέλαβε την υπεράσπιση του 48χρονου επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για άγριο ξυλοδαρμό από την 27χρονη εγκυμονούσα σύντροφό του (δείτε εδώ).

Η είδηση αποκαλύφθηκε την Τρίτη (31/10), ωστόσο το περιστατικό λέγεται, πως έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου (28/10) έξω από το σπίτι του επιχειρηματία και πιο συγκεκριμένα μέσα στο αυτοκίνητό του.

Την Τετάρτη (1/11) προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου στο Πρωινό σχετικά με την υπόθεση, μεταφέροντας την πλευρά του κατηγορούμενου πελάτη του.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για τον 48 επιχειρηματία

«Ο εντολέας μου, σεβόμενος την προχωρημένη εγκυμοσύνη της καταγγέλλουσας και μη επιθυμώντας μία δημόσια αντιπαράθεση μαζί της, η οποία θα τροφοδοτούσε δημόσιες ανθρωποφάγες έξεις, περιορίζεται μόνο στο να δηλώσει, ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΣΚΗΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ κατά μηνύτριας και μάλιστα κτυπώντας της στην κοιλιακή χώρα, συμπεριφορά που μόνο ένα τέρας θα μπορούσε να επιδείξει.

Τα αληθή γεγονότα θα διακριβωθούν θεσμικά από τη Δικαιοσύνη. Δια της παρούσας ο εντολέας μου ζητάει να μην επιχειρηθεί η ηθική του δολοφονία, γνωστοποιώντας το όνομα και την εικόνα του, διότι αυτά συνιστούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του, η δε συσχέτιση τους με ανακριβή και ατεκμηρίωτα περιστατικά παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητας του και προσβάλει βάναυσα -παράνομα την προσωπικότητα του», δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Οι πρώτες δηλώσεις της 27χρονης εγκυμονούσας μετά τον ξυλοδαρμό της

«Από τον περασμένο Αύγουστο, που ο 48χρονος ήρθε και με βρήκε στη Μύκονο, ήμασταν κανονικά μαζί. Μέναμε μαζί τις 4 ημέρες της εβδομάδας, πότε στα Νότια και πότε στα Βόρεια. Δεν είχε τεθεί ποτέ θέμα από πλευράς του αν το παιδί ήταν δικό του. Κάναμε όλες τις προετοιμασίες, ήμασταν προετοιμασμένοι να κάνουμε και τις πρώτες παραγγελίες. Μάλιστα είχαμε πάει μαζί και στον γυναικολόγο δύο με τρεις φορές.

Εκείνο το βράδυ η συμπεριφορά του ήταν περίεργη από το εστιατόριο ακόμη. Κατά την επιστροφή μας στο σπίτι μου ζήτησε να μείνει για μισή ώρα μόνος του. Εγώ έφυγα και έκανα με το αυτοκίνητό μου βόλτες, μέχρι να περάσει η ώρα. Κάποια στιγμή ήρθε δίπλα μου με το αυτοκίνητο και μου ζήτησε να μπω στο δικό του. Ήταν έξαλλος, δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Του ζήτησα εξηγήσεις για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Μπήκα στο κάθισμα του συνοδηγού. Τότε με γράπωσε από τα μαλλιά και μου ακινητοποίησε το σώμα. Με χτυπούσε στα πλευρά και στην κοιλιά, μου έδινε κλωτσιές, αλλά εγώ είχα βάλει τα χέρια μου και προστάτευα την κοιλιά μου. Κάποια στιγμή με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Τώρα παίρνω κορτιζόνη, από ότι μου είπαν οι γιατροί θα μου πάρουν το μωρό λίγο νωρίτερα λόγω της στρεσογόνου κατάστασης, που ζω», είπε η 27χρονη.