Χείμαρρος ο Τάσος Σοφρωνίου για το GNTM: «Οι περισσότεροι που ήρθαν καλεσμένοι ήταν γιατί είχαν...»

Η αντίδραση σε ερώτηση για την Χατζηπαντελή που θα συζητηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, παραχώρησε ο Τάσο Σοφρωνίου, σήμερα Κυριακή 29/10. Ο σχεδιαστής μόδας με αιχμηρά λόγια, σχολίασε την συμμετοχή του στο GNTM "καρφώνοντας" πρόσωπα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα.

Από την άλλη, δεν δίστασε να αναφέρει πως δεν παρακολουθεί τα υπόλοιπα project μόδας, αφού δεν απαρτίζονται από πρόσωπα που δουλεύουν σε περιοδικά και γνωρίζουν από μόδα.

Οι δηλώσεις του Τάσου Σοφρωνίου που θα συζητηθούν

«Δεν μπορώ να σχολιάσω τι κάνει η Βίκυ με την Ζενεβιέβ», ανέφερε χαρακτηριστικά για τη νέα κόντρα που έχει δημιουργηθεί στην Ελληνική showbiz - δείτε τις δηλώσεις των δυο γυναικών.

«Με την Βίκυ αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Οι σχέσεις μας είναι οι καλύτερες. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Είμαστε το αρσενικό και το θηλυκό του ίδιου κόνσεπτ», ανέφερε στην συνέχεια για τις σχέσεις του σήμερα με την Καγιά.

Στην συνέχεια λοιπόν, αναφέρθηκε τις επιθέσεις που δέχτηκαν και τα πρόσωπα που υποδαύλιζαν τους κριτές του GNTM, λέγοντας: «Δεχθήκαμε πολύ πόλεμο και εσωτερικά και εξωτερικά. Κανείς δεν ήθελε να μπούνε τρεις άλλοι άνθρωποι σε ένα χώρο, ο οποίος είναι κατεστημένο ποιος λειτουργεί και ποιος παρουσιάζει, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει κάποιες φορές τριβές. Έχει να κάνει με την απειλή που ένιωσαν ότι εν δυνάμει είμαστε τρεις παρουσιαστές οπότε σε περίπτωση που αυτό πετύχαινε, είχαμε τρεις παρουσιαστές έτοιμους να κλείσουν συμβόλαια και να πάρουμε πολύ μεγάλες εκπομπές. Θεωρώ ότι ο λόγος που έγινε το πανηγύρι είναι για να μην το τερματίσουμε εκεί που ξέραμε ότι μπορεί να πάει»

Στην συνέχεια, ξεκαθάρισε: «Όχι μέσα από το κανάλι, αλλά από οποιονδήποτε ερχόταν να εκμεταλλευτεί την πολύ γενναιόδωρη φιλοξενία που είχαμε στην εκπομπή. Ήρθε πάρα πολύς κόσμος με δικό του τρόπο να προσπαθήσει να κάνει καριέρα στη δική μας πλάτη. Οι περισσότεροι που ήρθαν καλεσμένοι ήταν γιατί είχαν δικές τους ατζέντες να κάνουν δικά τους πράγματα. Θεωρώ ότι είναι λίγο φθηνό και δεν συνηθίζω να συνυπάρχω σε οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής μου και της καριέρας μου»

«Πάρα πολλοί άνθρωποι μας έβριζαν πολύ άσχημα, μας κακολογούσαν. Ήρθαν, μας έδειξαν τη δουλειά τους, τους φερθήκαμε με τον πιο άψογο τρόπο και μετά έφυγαν συνέχισαν αν μας βρίζουν. Αυτό λέει πολλά για αυτούς. Τους φιλοξενούμε σε ένα σπίτι και τρώνε και πίνουν και γίνονται γνωστοί και λέει πολλά για εμάς που είχαμε την παρρησία και τον επαγγελματισμό να μην βγούμε και πούμε κακή κουβέντα για κανένα», συμπλήρωσε.

Έπειτα, όταν ρωτήθηκε για την Σοφία Χατζηπαντελή, είπε: «Δεν σχολιάζω τίποτα άλλο πέρα από τις εκπομπής και των δυο κριτών που ήμουνα μέλος τους», αφήνοντας έτσι πολύ χώρο για σχόλια.

«Δεν σκοπεύω να κάνω ξανά GNTM. Ήθελα να κάνω αυτό τον κύκλο γιατί ήταν η ομάδα πολύ ωραία. Ήμουν ευχαριστημένος με το κανάλι, την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος.