«Μιλάμε ακόμα για τον Γιώργο Λιάγκα ή θα φάμε μηνύσεις;» - Το αιχμηρό σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι

Με αφορμή το ξέσπασμα του στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μιλάμε ακόμα για τον Γιώργο Λιάγκα ή θα φάμε μηνύσεις;» - Το αιχμηρό σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι

Σήμερα Σάββατο 28/10 στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι η Σίσσυ Χρηστίδου με τους συνεργάτες της στο πλατό, συζήτησαν για τους παρουσιαστές που δεν ήταν δημοσιογράφοι, ωστόσο έκαναν μεγάλη επιτυχία στο χώρο της τηλεόρασης.

Με αφορμή λοιπόν, την αναφορά που έγινε στο όνομα του Γιώργου Λιάγκα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να κάνει ένα αιχμηρό αλλά παράλληλα χιουμοριστικό σχόλιο για τον ίδιο, μετά το ασύλληπτο ξέσπασμα του και τις απειλές για μηνύσεις.

«Το αποφάσισα χθες το βράδυ. Τέλος, δεν χαρίζω άλλα κάστανα. Κάνω τον βλάκα σε αυτόν τον χώρο, βάλλομαι όσο δεν έχει βληθεί κανένας στον χώρο αυτό. Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετώπισης, κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι θα τελειώσει και θα κινούμαι νομικά. Ξαναπείτε, λοιπόν, κάτι ψεύτικο!», είπε χαρακτηριστικά - δείτε τα λόγια του και την αφορμή που πήρε αυτή την απόφαση.

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Η αλήθεια είναι ότι παρουσιαστές με την πιο μεγάλη καριέρα στη χώρα μας, δεν ήταν δημοσιογράφοι. Τα μεγαλύτερα ονόματα, αν τα φέρουμε στο μυαλό μας, δεν ήταν. Δεν λέω αν ήταν ηθοποιοί ή τι ήταν. Η Ελένη Μενεγάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ρούλα Κορομηλά», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον κουμπάρο της, Παύλο Σταματόπουλο να της απαντά: «Ο Γιώργος Λιάγκας όμως είναι δημοσιογράφος».

«Έβαλα την Ελένη Μενεγάκη και τη Ρούλα Κορομηλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου», του είπε με τον ίδιο να συνεχίζει: «Κι εγώ έβαλα στον αντίποδα τον Γιώργο Λιάγκα».

«Θα έρθει και η ώρα του. Μιλάμε ακόμα για τον Γιώργο Λιάγκα ή θα φάμε μηνύσεις, δεν ξέρω. Εντάξει, εντάξει, διαφημίσιεις ρίχνει, φοβάται η κοπέλα πάνω», σχολίασε με χιούμορ η Σίσσυ.