«Όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου, δεν σημαίνει...» - Ένταση ανάμεσα στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φωτεινή Πετρόγιαννη στον αέρα της εκομπής Το Πρωινό

Τι συνέβη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τη συνέντευξη που έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια το βράδυ της Πέμπτης 26/10 εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και στον Νίκο Χατζηνικολάου σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής 27/10 στην εκπομπή Το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη).

Στο τέλος ο Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρόγιαννη φαίνεται να ήρθαν σε μία μικρή διαφωνία, ωστόσο την έληξαν γρήγορα και η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά.

Η διαφωνία του Γιώργου Λιάγκα και της Φωτεινής Πετρόγιαννη στον αέρα της εκομπής Το Πρωινό

Φ. Πετρογιάννη: «Πολύ σημαντικό μία γυναίκα να κατανοεί και να μην κάνει παιδί για κοινωνικούς ή εγωιστικούς λόγους, γιατί "πρέπει" οπωσδήποτε να χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και να συνειδητοποιήσει ότι δεν της ταιριάζει αυτός ο ρόλος. Θέλει πολλή σκέψη για να καταλήξει μία γυναίκα σε αυτό.»

«Βέβαια, με ενόχλησε λίγο κάτι σε αυτά που είπε η Ζέτα Μακρυπούλια. Δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τη σκέψη της και να καταλάβω τι ακριβώς είπε αλλά τι θα πει "η κλασική γυναίκα είναι αθόρυβο και κάνει λίγο πίσω;"Δεν ξέρω τι μπορεί να εννοούσε.»

Γ. Λιάγκας: «Είναι πολύ ωραίο να ωραιοποιούμε τα πάντα και να λέμε κάτι ψεύτικο, ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Χατζηνικολάου έκανε μία πολύ εύστοχη ερώτηση. Όταν δύο πολύ δυναμικοί άνθρωποι μένουν στο ίδιο σπίτι, εκεί υπάρχει ένα υπερεγώ και των δύο. Ένας από τους δύο πρέπει να κάνει πίσω.»

Δείτε επίσης:«Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός, όταν με ξαναπιάσετε στο στόμα σας...» - Η αιχμηρή απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Νίκο Παππά

Φ. Πετρόγιαννη: «Μισό λεπτό, είναι απόφαση του ζευγαριού αυτό. Θέλω να πω ότι αυτό γίνεται αυτόματα αλλά αυτόν τον ρόλο δεν τον έχει πάντα η γυναίκα, να κάνει πίσω. Το "η κλασική γυναίκα κάνει πίσω» δεν υπάρχει πια. Το ότι εκείνη έχει επιλέξει να κάνει αυτό είναι δικαίωμά της", διευκρίνισε η Φωτεινή Πετρογιάννη παίρνοντας τον λόγο.»

Γ. Λιάγκας: «Στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού μην ποινικοποιούμε και δαιμονοποιούμε κάποιες εκφράσεις που μας τις έχουν μάθει και τώρα ξαφνικά τις ρίχνουμε στην πυρά και ορθώς. Λέτε ότι μια γυναίκα που θέλει να κάνει λίγο πίσω είναι παλαιάς κοπής, ενώ ένας άνδρας που θέλει να κάνει πίσω είναι μοντέρνος;»

«Πρέπει να καταλάβεις κάτι. Όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου, δεν σημαίνει, Φωτεινή μου, ότι δεν θέλει να κάνει αυτή την κουβέντα. Από προχθές το ‘χεις πάρει λίγο κάπως.πώς το ‘χεις πάρει έτσι;»

Φ. Πετρόγιαννη: «Ας μην το ανοίξουμε τώρα αυτό το θέμα γενικά. Εγώ απλά είπα δεν επιτέθηκα στη Ζέτα, απλά άνοιξα μία γενική συζήτηση για το τι είναι κλασική γυναίκα και τι δεν είναι.»